MAJKA BEBE OD SEDAM MESECI JOŠ NIJE NAĐENA! Potragu za Snježanom (40) ometa JEDNA ŽENA!
Snježana Zoranović, Foto: Rina.rs/Privatna arhiva/Nestali Srbija

VAŽNO

MAJKA BEBE OD SEDAM MESECI JOŠ NIJE NAĐENA! Potragu za Snježanom (40) ometa JEDNA ŽENA!

Snježana je, inače, dvojna državljanka Srbije i Bosne i Hercegovine, a rođena je u Banjaluci

Objavljeno: 19.11.2020. 12:49h
  • 1

Već 12 dana nema ni traga ni glasa od Snježane Zoranović (40), koja je poslednji put viđena u blizini autobuske i železničke stanice u Čačku. U potragu su se uključili, pored policijskih snaga, i pripadnici Civilne zaštite, kao i sami građani Čačka.

Snježana je, inače, dvojna državljanka Srbije i Bosne i Hercegovine, a rođena je u Banjaluci. Njen suprug Marko Zoranović (41) je iz Čačka, ali je pre 20 godina otišao u Banjaluku, gde je pre deceniju započeo zajednički bračni život sa Snježanom. Tamo su, zajedno sa njihovom sedmomesečnom bebom, živeli u stanu, a nedavno su došli u Čačak, gde borave Markovi roditelji i sestra.

- Ništa nije ukazivalo na njen nestanak. Snježana je tog dana samo izašla iz kuće rekavši da ide da se prošeta. Od tada je niko nije video, niti čuo. Ponela je sa sobom novčanik, u kojem je bila njena lična karta. Imala je i svoj mobilni telefon. Pokušavao sam da je pozovem, ali je stalno nedostupna. Njen nestanak prijavljen je i u BiH - rekao nam je Snježanin muž Marko.

Po njegovim rečima, policija je pokušala da locira njen mobilni telefon uz pomoć savremene tehnike, ali je to bilo bezuspešno. Do sada je, kako kaže, bilo više anonimnih prijava o saznanjima Snježaninog nestanka, ali se, posle policijske provere, ispostavilo da su sve dojave bile lažne.

- Apelujem na sve koji su je možda videli ili koji bilo šta znaju o Snježaninom nestanku da se jave policiji - kazao je Marko.

Prema našim saznanjima, potragu za Snježanom ometa žena koja neverovatno liči na Snježanu i čije kretanje građani prijavljuju policiji i Civilnoj zaštiti.

- Reč je o gotovo identičnoj ženi. Ona ima isti lik, visinu, boju kose i frizuru kao osoba za kojom tragamo. Zanimljivo je i da je odevena u plavu dugu jaknu, farmerke i bele patike, upravo onu garderobu koju je porodica opisala da je Snježana imala na sebi kada je izašla iz kuće. To nam stvara velike probleme, jer nas građani zovu svaki put kada je vide. Više puta smo po pozivu izlazili na teren, ali se ispostavilo da je reč o potpuno drugoj osobi, nešto starijoj od žene za kojom se traga - kazao je Bratislav Zečević, načelnik Štaba za vanredne situacije u Čačku.

Bonus video:

(Espreso.rs/Novosti.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
Inicijalizacija u toku...

Espreso.rs


Adria media