Stranac pitao Srbe KOJU DRŽAVU MRZE i odgovori su sve iznenadili: Došao si na najosetljivije mesto na svetu!
Na svom kanalu sproveo je, kako ga je sam nazvao, urnebesan eksperiment u okviru kojeg građane zemalja koje posećuje pita "koju državu najviše mrze?, Foto: GUS1THEGO / YOUTUBE

MNOGI SU SE IZNENADILI

Stranac pitao Srbe KOJU DRŽAVU MRZE i odgovori su sve iznenadili: Došao si na najosetljivije mesto na svetu!

Gustav je obišao 150 zemalja sveta, a svoje impresije, saznanja i avanture deli sa drugim ljudima putem Jutjub platforme

Objavljeno:

Iako većim delom ove godine nismo bili u mogućnosti da putujemo i upoznajemo druge zemlje i kulture, Srbija je i dalje bila destinacija koju su turisti mogli da posećuju, pa smo ih neretko sretali na ulicama, najčešće glavnog grada. Jedan od njih, Danac Gustav (27) u šetnji Beogradom postavio je pred naše građane neobičnu anketu koja je izazvala zanimljive reakcije.

Budući da sebe naziva avanturistom i putnikom, Gustav je obišao 150 zemalja sveta, a svoje impresije, saznanja i avanture deli sa drugim ljudima putem Jutjub platforme. Na svom kanalu sproveo je, kako ga je sam nazvao, urnebesan eksperiment u okviru kojeg građane zemalja koje posećuje pita "koju državu najviše mrze?".

"Voli svoje, poštuj tuđe"

Prilikom obilaska Beograda, ovaj Danac je izvadio kameru, spreman da zabeleži koja država će biti najomraženija među Srbima, i ako je sudeći po odgovorima, većina učesnika ankete je pokazala da poštuje i uvažava različitosti.

- Ne, nijednu zemlju ne mrzim - glasio je najveći broj odgovora.

Oni koji su ipak odlučili da priznaju koja zemlja im je najmanje omiljena, naveli su Albaniju i Sjedinjene Američke Države, a razlozi su bili političke prirode.

Interesantne su bile i reakcije onih koji su pogledali ovaj video, komentarišući da su prijatno iznenađeni odgovorima i da su očekivali da će među njima čuti Tursku, Bugarsku i Hrvatsku.

- Mislim da je ovo možda jedno od najosetljivijih mesta na planeti za takvo pitanje, ali iskreno, pozitivno sam iznenađen kada vidim odgovore - glasio je jedan od komentara, a ljudi iz drugih zemalja su se nadovezivali s pozitivnim utiscima o Srbiji.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Blic)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.