POGORŠALO SE STANJE PATRIJARHA: Konzilijum lekara se bori za IRINEJA!
Partijarh Irinej, Foto: Filip Plavčić

BORI SE

POGORŠALO SE STANJE PATRIJARHA: Konzilijum lekara se bori za IRINEJA!

U stalnom telefonskom kontaktu sa ljudima koji leče patrijarha su predsednik Aleksandar Vučić i njegovi najbliži saradnici, prenosi Informer

Objavljeno:

Zdravstveno stanje Partijarha Srpske pravoslavne crkve Gospodina Irineja, koji se leči u Vojnoj bolnici Karaburma zbog infekcije SARS CoV2, pogoršano je sinoć i rano jutros. Ovim povodom SPC je izdala saopštenje, koje prenosimo:

"U ranim jutarnjim časovima 15. novembra 2020. godine ispoljavaju se simptomi i znaci pogoršanja hronične srčane slabosti. Na primenjene mere lečenja stanje Njegove Svetosti se stabilizuje. Konzilijum lekara specijalista kontinuirano prati zdravstveno stanje Njegove Svetosti Patrijarha srpskog gospodina Irineja."

U stalnom telefonskom kontaktu sa ljudima koji leče patrijarha su predsednik Aleksandar Vučić i njegovi najbliži saradnici, prenosi Informer.

Sam predsednik je na Instagram stranici budućnostsrbijeav napisao poruku podrške srpskom patrijarhu.

- Vaša Svetosti, celokupan naš narod je uz Vas. Srbiji i srpskom narodu nikada niste bili potrebniji. Molimo se Bogu za Vaše zdravlje i uspešan oporavak. Izdržite i pobedite opaku bolest - napisao je predsednik Vučić na Instagram profilu buducnostsrbijeav.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Informer)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.