DEJAN NIJE VEROVAO KAD JE VIDEO OVU JABUKU U SVOM VOĆNJAKU: Ovo je dokaz da je ČUDO MOGUĆE! (FOTO)
Jabuka, Foto: RINA

NEOBIČNO

DEJAN NIJE VEROVAO KAD JE VIDEO OVU JABUKU U SVOM VOĆNJAKU: Ovo je dokaz da je ČUDO MOGUĆE! (FOTO)

Ovaj vredni domaćin voćarstvom se bavi od dečačkih dana, na prostranim njivama uzgaja aktuelne voćne vrste, ali kako kaže ranije se nisu dešavale slične situacije

Objavljeno: 16:20h

Priroda nas svakodnevno iznenađuje i dokazuje da su čuda moguća. Dejan Marković iz Topole obilazeći svoje voćnjake ubrao je neobičnu voćku, jabuku išaranu slično kao vaskršnje jaje.

„Imam mlad zasad jabuke koji je sada u četvrtoj godini, gusta sadnja. Na dva stabla bio je po jedan plod, kada sam ubrao jabuku baš sam se iznenadio. Jabuka je porasla i sazrela u mrežici koja je postavljena da bi zaštitila stablo od glodara, tako da je na plodu ostala šara od mreže“, kaže Dejan Marković iz sela Bor.

foto: RINA

Ovaj vredni domaćin voćarstvom se bavi od dečačkih dana, na prostranim njivama uzgaja aktuelne voćne vrste, ali kako kaže ranije se nisu dešavale slične situacije.

„Zaštitna mrežica sačuvala je stablo od glodara a na plodu ostavila svoj trag. Sačvaćemo ovu jabuku, jer je izuzetno neobična, da nas uvek podseća kako smo svi mi mali u odnosu na prirodu i da treba da je čuvamo“, kaže Dejan.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/RINA)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.