VESIĆ: Danas počinje uključivanje novogodišnje rasvete
Novogodišnja rasveta, ilustracija, Foto: Beta

U SUSRET PRAZNICIMA

VESIĆ: Danas počinje uključivanje novogodišnje rasvete

Vesić je naveo da novogodišnju rasvetu u Beogradu čini 3.020 stubnih ukrasa, 110 podnih 3D ukrasa, 179 svetlećih zavesa, 3300 svetlećih lančanica

Objavljeno: 15:52h

Zamenik gradonačelnika Beograda Goran Vesić najavio je da će od 16.15 sati do ponoći biti uključena novogodišnja dekorativna rasveta na 58 lokacija i ulica na teritoriji deset gradskih opština.

Kako je naveo u objavi na Fejsbuku, rasveta neće biti uključena jedino na Kapiji Beograda na ulazu u Knez Mihailovu, gde će biti montirana naredne nedelje zajedno sa jelkom na Trgu Republike. Prema njegovim rečima, novogodišnja dekorativna rasveta u sedam prigradskih opština biće uključena 1. decembra, a kada to bude završeno novogodišnja rasveta će biti uključena na 120 lokacija.

Vesić je naveo da novogodišnju rasvetu u Beogradu čini 3.020 stubnih ukrasa, 110 podnih 3D ukrasa, 179 svetlećih zavesa, 3300 svetlećih lančanica.

"Od velikih kompozicija biće postavlene Kapija Beograda u Knez Mihailovoj, svetleći lavirint u Obrenovcu i svetleći tunel u bojama srpske zastave u Lazarevcu", napisao je Vesić.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Agencije)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.