DANAS JE DRŽAVNI PRAZNIK, I U CELOJ SRBIJI DEŽURAĆE 71 POŠTA: Ovo je SPISAK
Pošta Srbije, Foto: news, Nemanja Pančić

radno vreme

DANAS JE DRŽAVNI PRAZNIK, I U CELOJ SRBIJI DEŽURAĆE 71 POŠTA: Ovo je SPISAK

Saopšteno je da će pošte na graničnim i administrativnim prelazima raditi bez prestanka, osim na graničnom prelazu Čukarka.

Objavljeno:

Tokom današnjeg praznika Dana primirja u Prvom svetskom ratu u Srbiji će dežurati 71 pošta, saopštila je Pošta Srbije.

U Beogradu radiće Glavna pošta u Takovskoj 2, od sedam do 21 čas, a od osam do 15 časova, dežuraće i pošte u Savskoj 2, u Glavnoj 8 u Zemunu, na Šumadijskom trgu 2A i pošta u ulici Pilota Mihaila Petrovića br. 8-12.

Pošte u tržnim centrima radiće i to od osam do 19 časova - u TC "Stadion Shopping Centar", TC "Shoppi Retail Parku" u Borči, "Immo outlet centru", i TC Novi Merkator.

Pošte u TC "Rajićeva Shopping Center" i u TC "Big fashion" radiće od devet do 19 časova, dok će u Univerexportu u Nehruovoj 68B pošta raditi od osam do 20 časova.

U Novom Sadu radiće šest pošta u "Univerexport" objektima od sedan do 20 časova, dok će pošte u "Univerexport" objektima u Sremskoj Kamenici, Rumenki, Temerinu, Kaću, Bačkoj Palanci i Futogu, i dve pošte u "Univerexport" objektima u Zrenjaninu raditi od sedam do 20 časova.

Po dve pošte radiće u Pančevu, u Svetog Save 11 od osam do 15 časova i Dositeja Obradovića 8K od osam do 12 časova, i u Kragujevcu- u TC "Plaza" od 10 do 20 časova i TC "Roda" od osam do 20 časova.

Po dve pošte radiće i u Nišu, u ul. Vožda Karađorđa 13 i Dimitrija Tucovića 26, od osam do 15 časova, i Somboru - u Dositeja Obradovića 12, od osam do 15 časova i pošta u objektu "Univerexport", ul 21. oktobra 11-13 (od sedam do 20 časova).

Pošta Srbije saopštila je da će po jedna pošta, od 8 do 15 časova, sutra raditi u Boru, Valjevu, Vranju, Kraljevu, Aranđelovcu, Novom Pazaru, Kruševcu, Leskovcu, Smederevu, Užicu, Čačku, u Zaječaru, Jagodini, Paraćinu, Kikindi, Prijepolju, na Zlatiboru, u Požarevcu, Prokuplju, Loznici, Vršcu i Pirotu.

Pošta u Sremskoj Mitrovici (TC Roda) radiće od osam do 19 časova, u Subotici (Bajski put 58) od devet do 16 časova, a pošta u Šapcu u TC "Roda" radiće od osam do 14 časova.

Saopšteno je da će pošte na graničnim i administrativnim prelazima raditi bez prestanka, osim na graničnom prelazu Čukarka, gde je radno vreme za sutrašnji praznik od sedam do 18.30 časova.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Tanjug)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.