LEKARI SU JASMINI PREDVIDELI SMRT ZBOG KARCINOMA, A ONDA JE OTIŠLA U MANASTIR TUMANE: Njena priča je ČUDESNA!
Jasmina P. iz Sremske Mitrovice podelila je svoje čudotvorno iskustvo na Fejsbuku..., Foto: Prinstcreen/Youtube/TV Hram

srpske svetinje

LEKARI SU JASMINI PREDVIDELI SMRT ZBOG KARCINOMA, A ONDA JE OTIŠLA U MANASTIR TUMANE: Njena priča je ČUDESNA!

Jasmina P. iz Sremske Mitrovice podelila je svoje čudotvorno iskustvo na Fejsbuku...

Objavljeno:

Manastir Tumane se poslednjih godina nalazi u centru pažnje šire javnosti, budući da svakodnevno pristižu različliti medijski izveštaji o uspešnim isceljenjima ljudi obolelih od najtežih bolesti.

Jasmina P. iz Sremske Mitrovice podelila je svoje čudotvorno iskustvo na Fejsbuk stranici, obrativši se okupljenim vernicima.

Naime, četrdesettrgodišnjoj ženi je pre nešto više od pola godine dijagnostifikovan karcinom, maligni melanom, i istog trenutka je upućena na operaciju. Nakon izveštaja lekara dobila je najgore vesti, da je melanom metastazirao i zahvatio i limfni čvor. Posle suočenja sa fatalnom prognozom, Jasmina sa suprugom odlazi u manastir Tumane, gde se vernici svakodnevno mole Svetom Zosimu za ozdravljenje.

“Trinaestog jula saznala sam da imam karcinom, maligni melanom, te me je doktor uputio na hitnu operaciju i istog dana sam operisana. Za dve nedelje kasnije saznajem da ph nalaz pokazuje maligni melanom sa metastazom karlice. Posle toga šalju me za Beograd pošto metastaze po proceni idu na limfni čvor. Četrnaestog avgusta na konzilijumu mi saopštavaju da su kod mene krenule i kapilarne metastaze gde mi je rađena operacija na listu noge. Suprug me dovodi u manastir Tumane. Prilazimo Svetiteljima najiskrenije im se molimo. Uzimam ulje iz kandila Svetog Zosima i Jakova da pomazujem na svoje rane. Ja sam to uradila, ali moram da priznam sa korišćenjem kreme. Metastaze su i dalje bile prisutne.

Onda, u jednom trenutku krenula sam iz srca istinki da se molim, sa svom mogućom verom koju čovek može da ima. Uveče uoči moje operacije pomolila sam se Svetom Zosimu, zamolila ga da me isceli, jer mi je on bio jedina nada i način da ću da ozdravim.

Melanom je bio treća grupa, što bi značilo da sam imala još pet meseci života. U bolnici ujutru kada sam ustala doveli su me do sale, znala sam da će mi na istom mestu otvarati ranu, znala sam da će mi nadograditi kožu, pošto me je obavestio dotični hirururg i očekivala sam da to vidim.

Međutim, rečeno mi je da rana uopšte nije otvarana i ono što je na mene ostavilo posebno iznenađenje i zbog čega sam zahvalna i srećna, a to je kada su mi otvorili limfni čvor u preponi i kada su došli sa citologije i rekli da je sve benigno da metastaza ne postoji, Hvala Svetiteljima. Hvala Presvetoj Bogorodici“, podelila je Jasmina Petrović.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Objektiv.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.