DOKTOR PREDRAG KON RANO JUTROS SRBIJI JE IZNEO OGROMNO UPOZORENJE: Njegov status prepričava se po zemlji
Foto: Printscreen

JASAN JE

DOKTOR PREDRAG KON RANO JUTROS SRBIJI JE IZNEO OGROMNO UPOZORENJE: Njegov status prepričava se po zemlji

"Izbegavajte i smanjite kontakte. Vikendi su dani češćih kontakata i organizovanih zabava gde se možete zaraziti. Pomozimo jedni drugima, nosite maske"

Objavljeno:

Epidemiolog i član vladinog Kriznog štaba za suzbijanje epidemije korona virusa dr Predrag Kon ponovo je apelovao na Beograđane da nose maske, smanje kontakte i izbegavaju gužve i ukazao na to da su bolnice u glavnom gradu takoreći popunjene.

On je na svom Fejsbuk profilu savetovao sugrađanima da izbegavaju gužve i mesta na kojima se mogu zaraziti i naglasio da treba da smanje kontakte, pogotovo vikendima kada se ljudi češće druže.

- Beograđani, pomozite zdravstvenim radnicima u Beogradu... kritična je popunjenost bolnica. Opterećenost je ogromna i pomoć je potrebna... U situaciji smo kada će oboleli stanovnici Beograda morati da se eventualno upućuju na lečenje u bolnice po Srbiji... Izbegavajte gužve i mesta gde se možete zaraziti. Izbegavajte i smanjite kontakte. Vikendi su dani češćih kontakata i organizovanih zabava gde se možete zaraziti. Pomozimo jedni drugima, nosite maske - napisao je Kon.

Bonus video:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.