Uzmite Balašu državljanstvo, osnujte policiju za životinje: Ovo su najluđe peticije koje Srbi masovno potpisuju! (FOTO) (GIF)
Foto: Giphy

Pobogu ljudi, radite nešto korisno

Uzmite Balašu državljanstvo, osnujte policiju za životinje: Ovo su najluđe peticije koje Srbi masovno potpisuju! (FOTO) (GIF)

U našoj zemlji internet koristi u potpuno pogrešne svrhe, dok društvene mreže mladi koriste da pobegnu od realnosti
Objavljeno: 17:40h

Da većina mladih u našoj zemlji ima previše slobodnog vremena i da bespotrebno "bleji" na društvenim mrežama, većini je jasno, ali izgleda da što vreme više promiče, većina njih se zaglupljuje sve više.

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

O tome najbolje govori sajt "Peticije onlajn", internet platforma na kojoj građani mogu da pokrenu peticiju za apsolutno šta god zažele, a da potom zainteresovani potpisuju te iste peticije.

Podrazumeva se naravno da one nemaju apsolutno nikakav uticaj niti obavezuju bilo koga, na bilo šta, ali ipak to dokone ne sprečava da se svakog dana pojavljuju sve besmislenije peticije koje imaju po nekoliko desetina hiljada građana koji ih podržavaju.

Stručnjaci imaju veoma određen stav o ovoj temi i ističu da je korišćenje društvenih mreža i veliki broj sati provedenih na internetu želja mladih da pobegnu od realnosti. Neven Cvetićanin, naučni saradnik Instituta društvenih nauka, za "Politiku" je ocenio da se u našoj zemlji internet koristi u potpuno pogrešne svrhe.

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.