NEMOJTE DOZVOLITI DA MINJA IZGUBI BITKU: Ova humana žena se već srela sa OPAKOM BOLEŠĆU, zato vas moli samo JEDNO!
Mala Minja, Foto: FOTO BUDI HUMAN

apel

NEMOJTE DOZVOLITI DA MINJA IZGUBI BITKU: Ova humana žena se već srela sa OPAKOM BOLEŠĆU, zato vas moli samo JEDNO!

Jedna od oragnizatorki trke kroz Šumarice. humanitarne akcije za pomoć maloj Minji skrenula je pažnju na postojeći problem i podelila sa nama svoju tužnu priču

Objavljeno:

Ovu godinu su mnogi već proglasili lošom i neuspešnom. Ekonomija tone, firme otpuštaju zaposlene, ljudi umiru, što od korone, što od gladi. Ali se ipak nazire svetlo u svemu tome, jer se na muci poznaju junaci. A kada se oni ujedine čuda se dešavaju. Neprestano se skuplja novac za bolesnu decu. Neka od njih su već otputovala na lečenje, poput male Sofije, drugi za to još uvek nemaju novca.

Među njima je i Minja.

Zbog toga je jedna od organizatorki trke kroz Šumarice, humanitarne akcije za pomoć maloj Minji, još jednom skrenula pažnju na postojeći problem i podelila svoju tužnu priču.

"Nakon što nas je brat napustio mislila sam da nikada više neću osetiti taj strah, strah od toga kakav će biti naredni dan i kakve vesti mogu čuti. Međutim, kada me je pre izvesnog vremena pozvala Minjina tetka i rekla kako je Minja loše pojavio se isti strah od pre 7 godina.

U trenutku mi je svašta prošlo kroz glavu, stojim na sred radnje i plačem, onda se smirim i kažem sebi da će sve biti kako treba. Baš tako, sve će biti kako treba, Minja će otići po svoj lek, a u tome joj možemo pomoći MI. Znam da se ste do sada bili uz Sofiju i Lanu, znam da ste se istrošili, znam i da je mnogo onih kojima treba naša pomoć, ali isto tako znam da nećete dozvoliti da Minja izgubi ovu bitku, zato pošaljite barem 1 sms 845 na 3030, organizujete bazare u vašim mestima, postvljajte kutije za donacije gde god poželite, učestvujte u humanitarni licitacijama za Minju ili uplatite novac direktno na njen račun."

Bonus video:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.