Da li je realno: Pogledajte kakva voda teče iz česama u Novom Sadu! (FOTO)
Foto: Stock

Žuto, Žuće, Novi SAD

Da li je realno: Pogledajte kakva voda teče iz česama u Novom Sadu! (FOTO)

Ako je suditi prema fotografijama koje se pojavljuju na društvenim mrežama, Novosađani ovih dana imaju velikih problema sa vodom i njenom ispravnošću
Objavljeno:

Mnogi gradovi u Srbiji imaju problem sa ispravnošću vode, a među njima i Novi Sad. U to ovih dana mogu da se uvere stanovnici naselja Detelinara, od kojih je jedan postavio fotografiju vode koju je snimio u svom kupatilu.

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

Voda je mutna i prema ovoj fotografiji sudeći, definitivno nije za upotrebu.

- Ovako izgleda topla voda na Detelinari - stoji u objavi na Fejsbuk stranici "NSU-Uživo sa novosadskih ulica" , a fotku je napravio izvesni Dušan.

Nakon ovog statusa, javilo se još nekoliko stanovnika Novog Sada koji su naveli da ni u drugim krajevima grada situacija nije bolja.

Međutim, treba istaći da ovakva boja vode možda i nije krivica gradskog vodovoda, jer su građani obavezni da vode računa o ispravnosti uređaja u kući, pa i bojlera, koji znaju u velikom broju slučajeva da budu glavni krivci za lošu ispravnost tople vode, odnosno njenu boju i kvalitet, jer se tokom godina u unutrašnjosti nakupi velika količina kamenca i ostalih supstanci koji "znaju" da oboje vodu koja je u njemu.

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.