U OVOM SRPSKOM GRADU SE NE SMIRUJE KORONA! Zaraženo i SEDMORO dece!
Nadležni u gradskim zdravstvenim institucijama naglašavaju da je neophodno da se svi gradjani pridržavaju mera, Foto: EPA/Georgi Licovski

jako loše

U OVOM SRPSKOM GRADU SE NE SMIRUJE KORONA! Zaraženo i SEDMORO dece!

Nadležni u gradskim zdravstvenim institucijama naglašavaju da je neophodno da se svi gradjani pridržavaju mera

Objavljeno:

Prema podacima Zavoda za javno zdravlje "Timok" u Zaječaru, u Boru je od poslednjih informacija zabeleženo 16 novih slučajeva virusa, pa je danas ukupno 131 aktivan slučaj korona virusa na teritoriji čitavog grada. Među zaraženima u Boru je i sedmoro dece školskog i jedno predškolskog uzrasta.

Nadležni u gradskim zdravstvenim institucijama naglašavaju da je neophodno da se svi gradjani pridržavaju mera koje je propisao republički Krizni štab.

Nadležni apeluju na gradjane da budu oprezni i pokažu odgovornost,kao i da izbegavaju velika okupljanja koja potencijalno mogu biti najveća opasnost od prenošenja virusa.

Članovi Stručno operativnog tima za higijensko-epidemiološke mere, juče su situaciju sa korona virusom u Boru ocenili kao "nesigurnu i nepovoljnu".

Rečeno je da je na Grudnom odeljenju Opšte bolnice 18 bolesnika, od kojih je 14 pozitivno na virus, sa srednje teškom kliničkom slikom, a većina je na dodatnom kiseoniku.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Beta)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.