Kod njega nema labavo:  Gradonačelnik Leskovca zabranio činovnicima da skitaju u toku radnog vremena!
Foto: Fonet

švrćkaju se mnogo

Kod njega nema labavo: Gradonačelnik Leskovca zabranio činovnicima da skitaju u toku radnog vremena!

U svim javnim preduzećima i ustanovama, činovnici su se na pauzama za topli obrok zadržavali minimum sat vremena duže. Jedini koji su poštovali ograničenje vremena su njihovi direktori, šefovi i načelnici
Objavljeno: 14:49h

Gradonačelnik Leskovca Goran Cvetanović zabranio je činovnicima u javnim preduzećima i ustanovama da se na pauzi za topli obrok zadržavaju duže od 30 minuta.

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

Njegovo obaveštenje je oblepljeno po svim kancelarijama, a u njemu se navodi da će svako ko prekrši ovu naredbu biti disciplinski gonjen.

- Zbog povremenog nepoštovanja radne discipline, a u želji da se uspostavi efikasnije funkcionisanje gradskih uprava i javnih preduzeća gradonačelnik je izdao naredbu o kontroli korišćenja odmora u toku dnevnog rada kao podsećanje na prava i obaveze radnika u skladu sa Zakonom o radu, a na osnovu ovlašćenja iz statuta grada Leskovca - kazala nam je PR gradonačlenika Milena Janković.

Kako je nezvanično potvrđeno, u svim javnim preduzećima i ustanovama, činovnici su se na pauzama za topli obrok zadržavali minimum sat vremena duže. Jedini koji su poštovali ograničenje vremena su njihovi direktori, šefovi i načelnici.

(Espreso.co.rs / Jugmedia)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.