IZNENAĐENJE! Izašla detaljna prognoza za vikend, bez FUL opreme se ne izlazi iz kuće!
Ilustracija, Foto: Printscreen/Twitter

vreme nas ubi

IZNENAĐENJE! Izašla detaljna prognoza za vikend, bez FUL opreme se ne izlazi iz kuće!

U Beogradu će naredne sedmice biti slično vreme

Objavljeno:

U Srbiji će sutra biti oblačno, mestimično sa slabom kišom, a više padavina očekuje se na jugu Banata, u donjem Podunavlju i Braničevskom okrugu, saopštio je Republički hidrometeorološki zavod. Krajem dana i tokom noći se očekuje postepeni prestanak padavina.

Duvaće slab i umeren severozapadni vetar, sredinom dana u Vojvodini i na istoku zemlje povremeno jak. Jutarnja temperatura kretaće se od šest do 12 stepeni Celzijusa, najviša dnevna od 14 do 18 stepeni.

U Beogradu će sutra biti oblačno, povremeno sa slabom kišom a krajem dana se očekuje prestanak padavina. Duvaće slab i umeren severozapadni vetar, sredinom dana povremeno jak. Jutarnja temperatura će biti oko 11 stepeni, a najviša dnevna oko 15 stepeni Celzijusa.

U Srbiji se u nedelju očekuje postepeno razvedravanje i to najpre na severu i istoku Srbije, a do kraja dana i u ostalim krajevima. Slaba kiša očekuje se još samo u jutarnjim satima ponegde na jugozapadu zemlje.

U ponedeljak će biti novo naoblačenje sa zapada, ponegde sa slabom, kratkotrajnom kišom. Zatim, umereno do potpuno oblačno, u nižim predelima i maglovito.

U Beogradu će naredne sedmice biti slično vreme.

foto: Printskrin/RHMZ

Biometeorološka prognoza za subotu:

Očekivane biometeorološke prilike će uzrokovati uobičajene tegobe kod većine hronično obolelih. Oprez se savetuje osobama sa povišenim krvnim pritiskom i respiratornim infekcijama. Reumatski bolovi i nesanica su mogući kao meteoropatske reakcije.

Bonus video:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.