KONAČNO, U BEOGRADU ĆE U SUBOTU U 13 SATI BITI OTKRIVENA PRAVA ISTINA! Na ovo se čekalo više od 70 GODINA
Goli otok, ilustracija, Foto: Promo

PROMOCIJA KNJIGE

KONAČNO, U BEOGRADU ĆE U SUBOTU U 13 SATI BITI OTKRIVENA PRAVA ISTINA! Na ovo se čekalo više od 70 GODINA

Čitav prihod ide u humanitarne svrhe

Objavljeno:

U Subotu 31.10.2020. godine na Hipodromu u restoranu “Princ” održaće se promocija knjige “Goli otok u Beogradu“, autora novinara i publiciste Darka Zlojutra.

Na promociji koja počinje u 13 časova pored autora govoriće istaknuti književnici, autor jednog od najprodavanijeg romana u Srbiji “Himerina Krv” Slaviša Pavlović, pisac Milan Bogojević, kao i pisac i nekadašnji predsednik Skupštine Srbije Predrag Marković.

Knjiga “Goli otok u Beogradu” govori o svim jednom tužnom i krvavom istorijskom razdoblju, kada su ljudi samo zato što su drugačije mislili, ispričali neki politički vic, imali lepu ženu, slavili slavu bili hapšeni, politički proganjani, oduzimana su im sva građanska prava, a veći deo njih bio je poslat na prinudni rad u logor na Golom otoku.

U ovoj knjizi moći ćete da pronađete autentične fotografije sa ovog mesta i da vidite kako ono izgleda danas, ali i da pročitate svedočenja kažnjenika sa Golog otoka, kao i da pročitate do sada neispričanu priču o “Petrovoj rupi”, jednom od najkrvavijih mesta na Balkanu.

Čitav događaj organizuje se u skladu sa zdravstvenim merama u cilju sprečavanja širenja virusa korona.

Ono što je važno naglasiti jeste da će sav prihod od prodaje ove knjige ići u humanitarne svrhe, tačnije za pomoć deci bez roditeljskog staranja, a na račun Prihvatilišta u Beogradu, što je odobrio i sam Grad Beograd.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Objektiv.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.