SINOĆ JE ŠOKIRALA SRBIJU KAD JE REPOVALA U PARLAMENTU: Otkrivamo SVE o mladoj poslanici JELENI MIHAJLOVIĆ!
Jela Čelo, Foto: Printscreen

Evo ko je ustvari mlada poslanica

SINOĆ JE ŠOKIRALA SRBIJU KAD JE REPOVALA U PARLAMENTU: Otkrivamo SVE o mladoj poslanici JELENI MIHAJLOVIĆ!

Nastupala je kao solista, ali i radila sa mnogim prestižnim umetnicima

Objavljeno: 16:01h

Poslanica iz redova SPS, Jelena Mihajlović, izvela je sinoć muzički performans u Srkupštini Srbije, na taj način što je repovala na kraju svog izlaganja i time dodatno zaintrigirala javnost

Mlada Jelena Mihailović inače dolazi iz sveta umetnosti, a na kraju svog govora pred celom Skupštinom repovala je stihove jedne pesme koja je napisana napisane davne 1981. godine, nakon čega je reagovao i lider SPS-a, Iviva Dačić.

foto: printscreen

- Mnoge mi stvari kipte u glavi i okupiraju moždane hemisfere - počela je svoj nastup poslanica. Iako je njen performans trajao duže od predviđenog vremena, predsednik Skupštine Ivica Dačić je bio tolerantan.

- Bio sam tolerantan zato što je ovo njen prvi nastup - objasnio je Dačić.

Kako je to izgledalo, ali i reakciju ministara, kao i Ivice Dačica, koju svi prepričavaju, pogledajte ovde.

Mlada poslanica iz Valjeva je od sinoć u žiži interesovanja, pa smo malo istražili ko je ustvari Jelena Mihajlović, osim što dolazi iz sveta umetnosti. Jelena je mlada violončelistkinja koja je dugo godina živela na relaciji Beograd-Los Anđeles, mnogima poznatija pod umetničkim imenom Jela Čelo.

Čelo je skraćenica od violončelo, kojem je posvetila najveći deo svog vremena i života, školovanje je započela na Fakultetu muzičke umetnosti u Beogradu, nakon čega je nizala prestižne nagrade.

Nastupala je kao solista, ali i radila sa mnogim prestižnim umetnicima, nakon čega se upustila u turneju posle čega je stekla ulogu zvaničnih ambasadora za Beograd u nastojanju da 2020. postane kulturna prestonica Evrope. To je rezultiralo pozivima za izvođenje klasične i savremene muzike., zahvaljujući upravo Jeli.

foto: printscreen

Mlada poslanica i violončelistkinja je, takođe, nosilac Kulturno-prosvetne zajednice Republike Srbije zbog svog kreativnog doprinosa kulturi, a neka od njenih izvođenja možete pogledati na ovim snimcima:

Kao i ovde:

Bonus video:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.