U KRALJEVU ISPRED KOVID AMBULANTE RAZAPETI ŠATORI! Ljudi, ovo baš ovo ne valja... GLEDAJTE (VIDEO)
Šatori ispred kovid ambulanta, Foto: Printscreen

ŠOKANTNO

U KRALJEVU ISPRED KOVID AMBULANTE RAZAPETI ŠATORI! Ljudi, ovo baš ovo ne valja... GLEDAJTE (VIDEO)

Predstojeće vremenske prilike, kao i porast broja lica koja se testiraju, zahtevaju i pravovremenu reakciju u cilju obezbeđenja prostora oko i unutar KOVID ambulante

Objavljeno:

Pripadnici Druge brigade Kopnene vojske Republike Srbije danas su postavili su šatore ispred ulaza u KOVID ambulantu Doma zdravlja Kraljevo, u Ulici cara Lazara br. 63, navodi se u saopštenju Gradskog štaba za vanredne situacije.

Predstojeće vremenske prilike, kao i porast broja lica koja se testiraju, zahtevaju i pravovremenu reakciju u cilju obezbeđenja prostora oko i unutar KOVID ambulante. Shodno ukazanoj potrebi, na inicijativu Doma zdravlja Kraljevo, u saradnji sa Odeljenjem za poslove civilne zaštite Gradske uprave grada Kraljeva, postavljeni su dodatni zaštitni vojnički šatori, prenosi portal Krug.

Iz Štaba apeluju na građane Kraljeva da se pridržavaju epidemioloških mera koje su propisale nadležne republičke institucije, kako bi zaštitili sebe i svoje najdraže.

Nadležne institucije na teritoriji grada Kraljeva, dodaje se u saopštenju Štaba će nastaviti da prate epidemiološku situaciju i svakodnevno izveštavaju, sve dok postoji potreba za tim.

Kao što se na snimcima može primetiti, ispred kovid ambulante kraljevačkog Doma zdravlja, danas oko podne uopšte nije bilo gužve.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Srbijadanas.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.