SRBIJU ĆE ZAPAD DA SRAVNI, SLEDEĆE GODINE KREĆE RAT! Sveštenik Serafim upalio je CRVENI ALARM za Srbe
Ilustracija, Foto: Beta / Ilustracija

AU! OVO NE VALJA

SRBIJU ĆE ZAPAD DA SRAVNI, SLEDEĆE GODINE KREĆE RAT! Sveštenik Serafim upalio je CRVENI ALARM za Srbe

Bog će sve na kraju udesiti - zaključuje otac Serafim

Objavljeno:

Monah iz manastira u blizini Vrnjačke banje, otac Serafim, imao je potrebu da podeli, kako sam kaže, ono što ga svakodnevno zabrinjava.

„Vidite šta nam radi Zapad, šta se dešava u regionu. Oni upropašćuju Srbiju, čine sve da naša deca napuste zemlju. Postoji jedna knjiga, zove se „Sveta Rusija protiv Hazarija“. Tu piše da se Srbija u 9. veku, a vi sad mislite da je to bilo ko zna kad, ali je, zapravo, bilo skoro, prostirala od Trsta do Crnog mora. Skadar je tada bio naša prestonica“, počeo je on.

„A znate kako se u to vreme zvao Zagreb? Zvao se Serbinovo. Na crkveno-slovenskom jeziku ta reč potiče od reči ‘serce’ – srce. Srbi su nekada bili velika sila, to znaju svi sa Zapada, zato sve vreme i rade protiv nas. Ali, pazite šta vam kažem, to je dobro, to znači da ćemo mi da isplivamo“, dodao je otac Serafim.

On, ipak, upozorava da sukobi, koji poslednjih meseci iznova pale balkansko „bure baruta“, ne slute na dobro.

„Deco, zapamtite šta vam kažem – sledeće godine će biti rata! Ja se borim duhovno, ali star sam ja. Na vama mladima je da iznesete teret budućnosti Srbije. Deca su danas su mnogo pametnija, oni nose maltene televizore u džepu, sve znaju i ne možeš ih prevariti. Ali ako ne slušaju oca, majku i ne znaju za Boga, nema od toga ništa. Oni čitaju da Rusi odlažu rat, da mnogi imaju atomske bombe, ali sve je to nevažno. Bitno je samo da ne zalutaju. Nije nas izvukao ni Milošević, ni Tadić, neće ni ovi koji danas vladaju, to mogu samo naša deca. A Bog će sve na kraju udesiti“, zaključio je otac Serafim.

Bonus video:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.