SRPSKIM CARINICIMA JE BAŠ BIO SUMNJIV OVAJ AUTO: Kad su ga pregledali, ZAMALO NISU PALI U NESVEST! (FOTO)
Auto pun suplemenata, Foto: Ministarstvo finansija

REPUBLIКA SRBIJA MINISTARSTVO FINANSIJA

SRPSKIM CARINICIMA JE BAŠ BIO SUMNJIV OVAJ AUTO: Kad su ga pregledali, ZAMALO NISU PALI U NESVEST! (FOTO)

Na prelazu Gradina u saradnji sa policijom sprečili pokušaj jednog putnika da preko ovog prelaza prokrijumčari gotovo 23 kilograma proteina oko 2.000 tableta suplemenata i steroida i oko 30 grama kokaina

Objavljeno: 12:38h

Carinici su 23. oktobra 2020. godine na prelazu Gradina u saradnji sa policijom sprečili pokušaj jednog putnika da preko ovog prelaza prokrijumčari gotovo 23 kilograma proteina, oko 2.000 tableta suplemenata i steroida i oko 30 grama kokaina.

foto: Ministarstvo finansija

Prekršaj je otkriven kada se oko 11 časova za kontrolu na ulazu u zemlju prijavio bugarski državljanin, koji je sam putovao automobilom „Ford C-Max“ bugarskih registarskih oznaka.

foto: Ministarstvo finansija uprava carine

Mada je rekao da nema ništa da prijavi, detaljnim pregledom za koji je ipak izdvojen, u gepeku i ispod sedišta vozača pronađeno je skoro 23 kilograma proteina „perfekt“, 1.000 tableta steroida „stanozolol“ i gotovo 1.000 tableta suplemenata „tribulus“ i „orindž trip“.

foto: Ministarstvo finansija

Pored preparata za bodibilding prilikom ličnog pretresa kod pomenutog putnika pronađeno je i nešto više od 30 grama kokaina.

foto: Ministarstvo finansija

Putnika, otkrivene preparate i drogu preuzeli su u dalju nadležnost policija i tužilaštvo.

Grupa za odnose sa javnošću 011/2695 880 pr@carina.rs URL: Uprava carina Republike Srbije Facebook: Uprava carina Republike Srbije

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Carina Info)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.