ZA MALOG FILIPA SKUPLJENO SAMO 20.000 DINARA! Dečak se od sinoć nalazi u VEOMA TEŠKOM STANJU! POMOZITE!
Račun na koji možete pomoći Filipu: 325-9300703482860-97, Foto: Privatna arhiva

APEL!

ZA MALOG FILIPA SKUPLJENO SAMO 20.000 DINARA! Dečak se od sinoć nalazi u VEOMA TEŠKOM STANJU! POMOZITE!

Filipu je kao bebi otkriveno da ima ventrikularni septalni defekt, a od sinoć se nalazi u teškom zdravstvenom stanju

Objavljeno:

Redakcija portala Espreso prošle nedelje apelovala je na sve građane i građanke širokog srca da pomognu Filipu Kovačeviću (4) iz Prokuplja i njegovoj porodici koja živi u nemaštini.

Maleni Filip preživeo je tešku operaciju srca, a od sinoć se nalazi u teškom zdravstvenom stanju! Naime, Filip je doživeo napad epilepsije, bio je nekoliko minuta u nesvesti i zadržan je u bolnici na daljem ispitivanju.

Njegova majka Biljana Kovačević kontaktirala je našu redakciju u suzama, apelujući na sve ljude koji su u mogućnosti da im pomognu. ‘’Nijedne novine neće da podele našu situaciju. Mnogo nam je teško. Za Filipa je prikupljeno samo 20.000 dinara, niko se nije zainteresovao. Jedna starija gospođa me pozvala i obećala da će nam poslati novac, ali nakon toga se više nikada nije javila. Blokirala je moj broj. Očajna sam. Molim sve plemenite ljude da pomognu mom sinu’’.

Filip Kovačević je naizgled rođen kao ‘normalna’ bebica. Biljana ističe da ga je redovno dojila i hranila, ali da je primetila da nikako nije mogao da se ugoji. Odmah je znala da nešto nije u redu. Kada ga je nakon određenog vremena odvela u bolnicu, lekari su bili šokiran što Filip i dalje ima svega 300 grama. Otkriveno je da dete ima ventrikularni septalni defekt, urođenu srčanu manu zbog koje je morao na devetočasovnu operaciju srca.

Biljana ističe da je nakon operacije sve bilo u redu. Međutim, u poslednja tri meseca primetila je da se Filip često umara. Suprug joj je savetovao da se ne plaši i da će sve biti u redu. Ali nije bilo… Filip je doživeo napad epilepsije i danas se nalazi u bolnici.

Još jednom apelujemo na humane i plemenite ljude da pomognu porodici Kovačević iz Prokuplja uplatom na račun Biljane Kovačević, preko Vojvođanske banke: 325-9300703482860-97 ili stupe u direktan kontakt sa Biljanom putem njenog mobilnog telefona: +381641443379

Bonus video:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.