U OVOM GRADU U SRBIJI SE SPROVODE RIGOROZNE MERE: Situacija je alarmantna, SVE SE KONTROLIŠE!
Prokuplje je, Foto: Youtube printscreen

ozbiljno je

U OVOM GRADU U SRBIJI SE SPROVODE RIGOROZNE MERE: Situacija je alarmantna, SVE SE KONTROLIŠE!

Oni se ne šale

Objavljeno:

Posle uvođenja vanredne situacije na području Grada Prokuplja, gradski štab za vanredne situacije doneo je niz mera odnosno naredbi u cilju prevencije i sprečavanja širenja infekcije korona virusom.

Jedna od mera odnosi se na ograničeno radno vreme ugostiteljskih objekata u periodu od 21,00 do šest časova u zatvorenom, odnosno od 23 do šest časova na otvorenom prostoru uz poštovanje svih ostalih epidemioloških mera.

Vlasnicima svih uslužnih obejekata naloženo je da na svim ulazima vidno istaknu obavezu nošenja zaštitnih maski , dok je nadležnim republičkim inspekcijama kao i komunalnoj inspekciji Gradske uprave Prokuplja naloženo da u punom kapacitetu vrše kontrole poštovanja i pridržavanja donetih mera, a naročito u ugostiteljskim objektima, teretanama, fitnes klubovima, kladionicama i drugim javnim objektima.

Rigorozna kontrola nošenja maski, prema navodima gradskog štaba za vanrednu situaciju, sprovodiće se u javnom gradskom i prigradskom prevozu na teritoriji grada Prokuplja. Krizni štab koji je u utorak proglasio vanrednu istuaciju na području grada Prokuplja doneo je i naredbu kojom će biti pojačane kontrole nošenja zaštitnih maski u svim prokupačkim škola dok je Predškolskoj ustanovi "Neven" i Domu za smeštaj i negu starih lica naloženo striktno poštovanje svih mera zaštite, dok su u slučaju pojave inficiranih dužni da odmah obaveste krizni štab.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Srbija Danas)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.