GRANIČNI PRELAZI PUNI IZNENAĐENJA! Obratite pažnju ako idete preko OVIH prelaza, imaćete problema
Na naplatnim stanicama na autoputevima u Srbiji nema zadržavanja vozila, Foto: EPA-EFE/Tamas Soki, Ilustracija

nEVEROVATNO

GRANIČNI PRELAZI PUNI IZNENAĐENJA! Obratite pažnju ako idete preko OVIH prelaza, imaćete problema

Na naplatnim stanicama na autoputevima u Srbiji nema zadržavanja vozila

Objavljeno:

Na graničnim prelazima Horgoš i Batrovci na izlazu iz zemlje zadržavanje za teretna motorna vozila je 120 minuta, dok se na graničnim prelazima Šid i Bačka Palanka, takođe, na izlazak iz zemlje čeka 180 minuta, saopšteno je iz JP "Putevi Srbije".

Prema informacijama Uprave granične policije u 17.15 časova, na graničnom prelazu Kelebija, na izlazu, zadržavanje za teretna motorna vozila je 60 minuta, a na ostalim graničnim prelazima nema zadržavanja.

Na naplatnim stanicama na autoputevima u Srbiji nema zadržavanja vozila.

JP "Putevi Srbije" obaveštavaju i da su završenio radovi na periodičnom održavanju na mostu Krnjevo na auto-putu E-75, deonici Ralja - Požarevac - Velika Plana i dodaju da se sada saobraćaj na toj deonici odvija normalno.

Zbog radova u tunelu Surduk na deonici Kneževići - Bela Zemla - Užice, do 26. oktobra saobraćaj se odvija uz naizmenično propuštanje vozila od 19.00 do 7.00 časova.

Na auto-putu E-80, deonici Bela Palanka - petlja Pirot Zapad, zbog izgradnje natputnjaka za saobraćaj je zatvorena kolovozna traka smera Niš-Pirot, dok se saobraćaj odvija dvosmerno u kolovoznoj traci Pirot-Niš.

Izmenjen režim saobraćaja je i u tunelu Sopot gde se saobraćaj odvija dvosmerno kroz levu tunelsku cev u smeru Pirot - Niš.

Kod mesta Momin kamen, do 01. novembra, zbog radova na održavanju puta na auto-putu E-75, petlja Predejane - petlja Vladičin Han, za saobraćaj je zatvorena kolovozna traka Vranje-Niš između službenih prolaza.

Saobraćaj se odvija dvosmerno u kolovoznoj traci Niš-Vranje.

Na Obilaznici oko Beograda, na mostu preko Topčiderske reke u krajnjoj desnoj saobraćajnoj traci vrše se radovi na zameni oštećenih dilatacija.

Tokom izvođenja radova, do 26. oktobra saobraćaj će se odvijati naizmeničnim propuštanjem vozila u periodu od od 7.00 do 17.00 časova.

Zbog radova na naplatnoj stanici Niš, na auto - putu E-75, petlja Aleksinac - petlja Trupale, do 15. novembra za saobraćaj će biti zatvorena desna kolovozna traka, a saobraćaj će se odvijati dvosmereno u levoj kolovoznoj traci.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Alo.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.