DOBIO JE TUŽNO PISMO OD PENZIONISANOG POLICAJCA I NIJE MOGAO DA ŽMURI: Doktor iz Srbije treba svima da bude PRIMER!
Pismo, ilusracija, Foto: Profimedia, Printscreen

svaka čast!

DOBIO JE TUŽNO PISMO OD PENZIONISANOG POLICAJCA I NIJE MOGAO DA ŽMURI: Doktor iz Srbije treba svima da bude PRIMER!

Ovaj lekar iz Srbije je rešio da pomogne komšiji koji je penzionisani policajac i da mu rezerviše kola za prevoz na Institut na kome treba da ga prime i da mu pomognu...

Objavljeno:

Iako su lekari u vreme pandemije koronavirusa na prvoj liniji fronta u borbi protiv virusa, jedan od njih je našao snagu i volju da pomogne čoveku koji ima drugu boljku koja nikako nije za potceniti.

U pitanju je star čovek koji živi sam i smrt bi mu lakše pala od trenutne situacije u kojoj se nalazi. Njemu nema ko da pomogne, a ovaj hrabri lekar nije želeo da okrene glavu na drugu stranu.

- Dobio pismo od zabrinutog, dobrog komšije. Nije ostavio telefon da mu javim da je već sve prikupljeno i da su za komšiju već rezervisana kola za prevoz u Institut, 22.10. Kako da te ne gane briga dobrog čoveka za svog komšiju koji živi sam, napisao je lekar i priložio sliku pisma koje ga je dirnulo.

On je rešio da pomogne komšiji koji je penzionisani policajac i da mu rezerviše kola za prevoz na Institut na kome treba da ga prime i da mu pomognu.

Kako je naveo, nije želeo da ovaj tvit bude o njemu već o ljudima koji brinu za svoje bližnje.

- Ovo nije tvit o meni već o ljudima koji se brinu za svoje bližnje. Kad bi bilo više takvih, tek onda bi Srbija bila bolje mesto za život, napisao je lekar na svom Tviter profilu.

Ipak, pošto je u današnje vreme retkost upoznati ovako humane pojedince, tviteraši su ga pohvalili.

Bonus video:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.