CELA SRBIJA PRIČA O MILOVANU IZ POŽEGE: Sve to zbog NJEGOVE 4 SVADBE, momkovao je do 53. godine!
MIile sa suprugom, Foto: RINA

uživa čovek

CELA SRBIJA PRIČA O MILOVANU IZ POŽEGE: Sve to zbog NJEGOVE 4 SVADBE, momkovao je do 53. godine!

Prvi put se oženio u 53. godini, međutim bračna sreća ga nije baš poslužila

Objavljeno:

Nema ko ne poznaje Milovana Dragutinovića, seoskog lolu i dobričinu iz sela Kalenić kod Požege.

Prvi put se oženio u 53. godini, međutim bračna sreća ga nije baš poslužila, pa je u dvorištu podizao šatru još tri puta i isto toliko sakupljao svatove. Niko nije odbio njegov poziv na veselje, jer komšije i rodbina vole Mila, a kako kažu jedina mana mu je što se brzo zaljubi.

„Dugo sam ja momkovao, zabavljao se sa devojkama i tek kad sam ušao u pedesete reših da se oženim. Prva nevesta mi je imala osamnaest godina i bila je mnogo dobra. U mojoj kući zadražala se oko dve godine, kako je počela da radi u gradu tako je vrlo brzo i otišla. Sa drugom sam bio u braku samo dva meseca, a treća se zadržala oko pola godine“, priča Milovan za RINU.

Za četvrti brak Dragutinović misli da mu je sudbinski, jer Slađana je žena kakvu je oduvek želeo. Nada se da je ove jeseni poslednji put razipinjao šatru u dvorištu, sazivao muziku, fotografe i okupljao svatove.

foto: RINA

„Slađana je prva žena koja je u ovu bračnu zajednicu nešto i donela. Upoznali smo se na buvljaku u Pančevu i 12 godina je ona mene čekala, pretrpela sve ove moje brakove i čuda i nakon toga stupila u bračnu zajednicu sa mnom. Dokazala je da je žena za sva vremena“, rekao je Mile.

Novopočeni bračni par najviše od svega želi da svoju ljubav kruniše sinom, a ako zbog godina to ne bude bilo moguće prirodnim putem, kako kažu, pokrenuće postupak za usvajanje. Svadba je bila i više nego vesela i iako su zbog korona virusa, ovaj put prisustvovali samo najbliži pevalo se i igralo duboko u noć - četvrti put u istom dvorištu.

„Na svakoj njegovoj svadbi sam bio, ali mogu reći da je ova najbolja. I ponovo bih ja došao i na sledeću, ali se nadam da neće biti potrebe. Vidi se da se Mile i Slađa baš vole i da je brak sklopljen iz ljubavi, a ne iz koristi“, rekao je jedan od Milovih rođaka.

I nema sumnje da će meštani sela Kalenić, ove zime imati šta da prepričavaju, a jedna od najinteresantnijih kuća biće svakako ona u kojoj žive Milovan i Slađana.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Rina)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.