Sećate se da više pijani nećete moći u auto? E, pa Srbi su već smisli način kako da prevare zakon!
Foto: Stock

pa normalno

Sećate se da više pijani nećete moći u auto? E, pa Srbi su već smisli način kako da prevare zakon!

Sa "alkolokom", aparatom koji bi sprečavao pijane vozače da upravljaju vozilima, Srbi su se upoznali tek pre dva dana kada je pomenut kao idejno rešenje države za saobraćajne nesreće, a već smisljaju načine kako da ga prevare
Objavljeno:

"Alkolok" je uređaj koji se ugrađuje u automobil i ne dozvoljava vozaču da startuje vozilo ukoliko je pod dejstvom alkohola. Da bi mogao da pokrene motor, vozač najpre mora da dune u alkometar u okviru ovog aparata i u promilima dokaže da nije u pripitom stanju.

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

Ovaj sistem provere vozača, međutim, ne bi trebalo da bude uveden u svaki automobil, već propisan kao mera za vozače koji su već dobijali kazne zbog vožnje u alkoholisanom stanju ili izazivali saobraćajne nesreće.

foto: Fonet

Međutim, dovitljivi Srbi čim su čuli da postoji mogućnost ugrađivanja ovog aparata u četvorotočkaše, počeli su da razmišljaju i o načinima na koji će moći da prevare ovu spravu i svakako pokrenu svoj automobil iako su popili po koju.

Beograđanin Nemanja Jovanović kaže da je siguran da može da prevari "alkolok" ukoliko neko ko nije pio alkohol "duva" u njega umesto vozača. Alko-test će biti negativan i automobil će moći da se startuje bez problema.

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.