2018. GODINE SAM POKUŠALA DA SE UBIJEM, ZAVRŠILA SAM U LAZI: Devojka je za svoj rođendan otkrila kako se IZVUKLA!
Tviter status, ilustracija, Foto: Twitter printscreen, Profimedia

za primer!

2018. GODINE SAM POKUŠALA DA SE UBIJEM, ZAVRŠILA SAM U LAZI: Devojka je za svoj rođendan otkrila kako se IZVUKLA!

Pre neki dan je kako kaže, proslavila svoj drugi rođendan....

Objavljeno:

Devojka koja se na Tviteru predstavlja kao "Endri Vormhol" podelila je svoju životnu priču i to 17.10. 2020. godine, simbolično, na svoj rođendan.

2018. godine, takođe na svoj rođendan pokušala je sebi da oduzme život iz mnogo razloga, za koje tvrdi da su bili pravi.

Zato kaže, kako je pre par dana proslavila svoj drugi rođendan.

- E pa mili moji, na današnji dan slavim svoj drugi rođendan. Sedamnaestog oktobra 2018- e sam pokušala sebi da oduzmem život. Imala sam gomilu razloga i svi su bili pravi. Nakon terapije, tri meseca 'poboljšanja', a zatim novi udarac - dok sam ležala u Lazi, ostavi me čovek za koga sam verovala da nikad neće. E tad sam bila ubeđena da ću se sigurno ubiti, samo da izađem iz bolnice. Mrvljenje mozga u Lazi je nešto najgore što čovek može da doživi, zatvor je vazdušna banja za Lazu, ali to nije tema. Nekoliko meseci patnje, svakodnevnog plakanja I razmišljanja o samoubistvu, ispočetka zloupotreba lekova, alkohola i lakih droga u nadi da će proći. Ali nije prošlo, jer nije tako lako ni došlo. Kritičan momenat je nastao kada je trebalo otići sestri na svadbu u junu. Otišla sam u trenerci i patikama i plakala joj na svadbi barem pet sati od 7 koliko sam tu bila. Samo se u jednom deliću mozga pojavila misao da ipak NE MORA TAKO. Obećala sam sebi - izaći ćeš iz memljive sobe, pozvaćeš nekog, nasmejaćeš se. Najteže je bilo naterati se da izađem iz kuće jer sam svakodnevno imala osećaj da sam prosto - polomljena i da ne mogu ništa. Dan po dan na klupici s kafom, po 15 minuta samo na vazduhu, suncu, sve više energije sam imala. Crne misli su opet bile tu, ali u manjoj meri, ispričala je svoju muku ova hrabra devojka.

A onda je došlo leto i ona je sama sebi postavljala nove ciljeve. Veoma jednostavne i naizgled obične, ali to je bilo daleko od toga.

- Počelo je leto, sama sam odlazila na bazene, Adu, u prirodu, jer nikad nisam znala da li ću se rasplakati i potpuno izgubiti kontrolu nad sobom. Svakodnevno sam sebi postavljala nove male ciljeve - danas kupi i pojedi voćku, proćaskaj sa komšinicom, isfeniraj kosu svakoga dana, bilo šta, samo uradi nešto da ti bude bolje. Počela sam da pišem, pronašla sam novu muziku, upoznala par novih predivnih ljudi i malo pomalo, gotovo i zaboravila na Lazu Lazarevića. Sa ove distance, deluje kao da se nije ni desilo, ali jeste. Ovo pišem samo zato da razumete da depresija zaista postoji, ali da nisu nužni lekari u procesu izlečenja. Nije me izlečila terapija, iako je u početku pomagala. Nisu me izlečili terapeuti, iako je oslobađajuće ispričati šta te muči. Sebe sam izlečila JA i samo JA, i danas sam zbog toga jako ponosna i želim svima da vam kažem - ako vas išta muči, ako imate crne misli, znajte da nije kraj i da nije gotovo, dokle god imate SEBE. Eto braćo lepo veče želim, i ako vam možda treba neki savet, tu sam, objasnila je i izrazila podršku svima koji se možda sada nalaze u takvoj situaciji.

Ipak, kako to obično i biva, na loše komentare na Tviteru, nije obraćala mnogo pažnje, ali je imala jasnu poruku i za takve ljude.

- Majmunima koji se kače na ovaj tvit s pričom kako sam patetična i kako samo želim da privučem pažnju od srca želim da prođu isto što i ja, da propi*aju krv od tuge i nesreće pa možemo da diskutujemo, objasnila je za kraj i pokazala svima koliko je jaka.

Bonus video:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.