JELA SAM ČOKOLADU I NAKON ROKA, 1. PUT U ŽIVOTU IMAM SVOJ KAPUT, PRESREĆNA SAM: Cela Srbija priča o MALOJ VRANJANKI
Mala Vranjanka, kaput, ilustracija, Foto: Printscreen

iskrena do koske

JELA SAM ČOKOLADU I NAKON ROKA, 1. PUT U ŽIVOTU IMAM SVOJ KAPUT, PRESREĆNA SAM: Cela Srbija priča o MALOJ VRANJANKI

Ova hrabra devojka je iskreno rekla kako prvi put u životu ima kaput koji je kupila, a ne nasledila...

Objavljeno:

Do skoro se nije desilo da jedan Tviter status izazove ovoliko pažnje koliko je uspeo status male Vranjanke koja je rešila da do kraja bude iskrena i iznese sve pojedinosti iz svog privatnog života.

Naime, ona je iskreno rekla kako prvi put u životu ima kaput koji je kupila, a ne nasledila.

- Danas sam prvi put u životu kupila kaput. Kaput koji nisam nasledila, kupila u second handu ili na pijaci polovne garderobe. I to me je jako usrećilo, ovo mi je želja iz osnovne škole - podelila je svoju radost ova tviterašica.

- I jako sam ponosna na sebe jer sam dovoljno "porasla" da mogu sama da izaberem svoj kaput i da ga kupim svojim parama. Ovo nije priča o tome kako treba da budete srećni sa tim što imate, već da ne pristajete na ništa manje od onoga što želite. Da se borite za sebe i svoje voljene. Znajte da sada negde u Srbiji neka devojčica u tišini sanja o toplim čizmicama i kaputu u kojoj joj neće biti hladno. I ona nije sama, tuguju i njeni roditelji jer daju sve od sebe, međutim, nema se. Borim se za svaku od tih devojčica, da imaju bezbrižan život - rekla je ona.

Takođe, istakla je kako konačno ne mora da brine šta će nositi kada padne sneg.

Kako je objasnila, oduvek je volela sneg, ali ga se i plašila jer on uvek sa sobom nosi hladnoću i mokre noge.

- Međutim, to me je naučilo da osetim i sneg i kišu, da plešem i da hodam bosa po kiši. Borim se i za jednu ženu pre svega, moju mamu. Oduvek sam pričala da ću je jednog dana odvesti u neki supermarket, uzeti kolica i njeno će biti samo da trpa šta želi bez da gleda u cenu. Celog života je gledam kako gleda cene i kombinuje razne recepte da bi napravila ručak za što manje para - dodala je.

Taođe, otkrila je kako je jela slatkiše i nakon što im istekne rok trajanja.

- Fun fact: u našoj kući smo čokolade i slatkiše jeli tek kada im istekne rok, do tada se čuvaju za goste. Borite se ne da preživite već da živite, budite srećni jer neko nema ni taj kaput i te čizmice - navela je.

Bonus video:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.