OVAKVA NESREĆA SE NE ŽELI NI NAJGOREM NEPRIJATELJU: Porodica iz Lapova gledala kako im kuća nestaje u POŽARU!
Požar u Lapovu, ilustracija, Foto: Twitter printscreen

tuga

OVAKVA NESREĆA SE NE ŽELI NI NAJGOREM NEPRIJATELJU: Porodica iz Lapova gledala kako im kuća nestaje u POŽARU!

Porodicu Milić čine Jovan (61) i Dušica (59) Milić, oboje su gluvomene osobe, koje su poštenim i mukotrpnim radom sticali celog života

Objavljeno:

Porodica Milić iz Lapova doživela je pravu tragediju nakon što im je požar progutao kuću na datum koji će pamtiti do kraja života, 6. oktobar oko 18 sati.

Kuća nije imala ploču, vatra se brzo proširila, a kada su grede počele da padaju, gledalo se samo da se spasu životi.

Porodicu Milić čine Jovan (61) i Dušica (59) Milić, oboje su gluvomene osobe, koje su poštenim i mukotrpnim radom sticali celog života. Jovan je penzioner, a Dušica radi u privatnoj firmi. Njihova ćerka Ana, koja radi na benzinskoj pumpi, i unuka Mia, iznajmile su privatni stan u Svilajncu, kako bi Ana bila bliže poslu.

Kako je na kraju istrage utvrđeno, vatru je izazvao produžni kabl u koji su bili uključeni laptop i punjač mobilnog telefona. Za sekund nastala je vatrena stihija koja je uništila živote ovih poštenih ljudi.

Njihove komšije kažu za njih da su jako dobri ljudi, i da je od izuzetne važnosti da se kuća obnovi pre prvog snega.

- Drugari, zamolio bih vas za retvit. Porodici Milić iz Lapova kuća je potpuno izgorela. Sticajem okolnosti ja ih lično poznajem i zaista im je od velike važnosti da kuću koliko toliko obnove pre snega. Ukoliko ste u prilici da pomognete novačano, uplate možete izvršiti na ove račune, naveo je njihov prijatelj na Tviteru.

Snimci požara su uznemirujući!

Milićima je potrebno sve, a najpotrebniji im je građevinski materijal kako bi kuću pripremili za zimu.

Ljudi dobre volje koji žele novčano da im pomognu, mogu to da učine uplatom na namenski žiro račun Ane Milić 275001087764710114 Sosijete ženeral banke, ili da joj se jave na telefon 0621773888.

Bonus video:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.