GURAO SREDNJI PRST SRPSKOM PROFESORU U USTA NASRED ČASA! Ovo se desilo pre 7 godina, a mnogi su ZABORAVILI
Profesore, ovo je za tebe!, Foto: Youtube printscreen

UŽAS

GURAO SREDNJI PRST SRPSKOM PROFESORU U USTA NASRED ČASA! Ovo se desilo pre 7 godina, a mnogi su ZABORAVILI

Vlasnik ovog prsta je danas ponovo u fokusu

Objavljeno: 07:41h

Mladić iz Majdanpeka Petar Đurić dospeo je u žižu javnosti pre 7 godina, kada je isplivao njegov snimak kako nasred časa maltretira profesora u srednjoj školi, a zatim ponovo kada je na protestima u julu izjavio da je njegov otac Ljubiša Đurić, slikar iz Majdanpeka, koji je preminuo u aprilu ove godine u KBC ”Zemun” nakon što se zarazio virusom korona, umro jer nije bilo respiratora.

Podsećamo na tekst "Kurira od pre 7 godina:

"MAJDANPEK - Profesori su u školi doživljavali svašta!

- Naravno da sam reagovao, ali to se završilo kako se završilo. Tu sam radio pod ugovorom. Prijavljivao sam neprijatnosti, ali da je druga situacija, da sam bio zaposlen za stalno, izneo bih slučaj dalje. I drugi profesori su doživljavali svašta, ali ja sam im valjda bio interesantan jer sam iz druge sredine, s drugačijim akcentom...

Ovo je za Kurir izjavio profesor istorije Nebojša Bazić, koga su u Gimnaziji „Mile Arsenijević Bandera“ u Majdanpeku duže vreme maltretirali učenici, predvođeni Petrom Đurićem. Podsetimo, oni su pre sedam godina snimali kako na času istorije profesoru ispred lica mašu srednjim prstom i upućuju mu pogrdne reči: „Skini se, kurvo, hajde, dronfuljo, bre“.

foto: Printscreen/N1

Međutim, njihova dela su prošla nekažnjeno, a profesoru je u međuvremenuistekao ugovor na određeno.

- To mi je bila prva ili druga godina rada, još sam bio apsolvent. Petar se baš neobično ponašao, na časovima me je verbalno maltretirao, a pred direktorom hvalio na sva usta. Kada bi ga direktor pozvao na razgovor, on me je hvalio i govorio kako nikad na boljim predavanjima nije bio. Na hodniku bi me pred direktorom zagrlio i rekao da sam mu omiljeni profesor - kaže Bazić i dodaje da su tvrdnje Petrovog oca da su kućni prijatelji netačne.

Podsetimo, Petar Đurić sada živi u Americi, a samoinicijativno je Kuriru poslao snimak i pokrenuo priču koja ga lično kompromituje.

- Nije mi najjasnije šta je ovim želeo da postigne. Poslao mi je poruku u kojoj mi se izvinjava i kaže da je hteo da školstvo podigne na viši nivo, zato je objavio snimak - priča profesor Bazić.

Kako kaže, najveći broj dece uvek je bio uz njega.

- Školstvo je danas nazadovalo. Moraju se zaštititi i profesori i deca. Ima svakakvih primera, niko ne sme da ima protekciju! - objašnjava Bazić, koji je 2008. imao moždani udar.

- Ovi stresovi mi ne trebaju. Nisam u stanju da se izborim za svoja prava, izlaz mi je da nađem stalan posao jer izdržavam porodicu - naglašava profesor.

U Ministarstvu prosvete ističu da nisu dobili prijave iz škole u Majdanpeku.- Republička prosvetna inspekcija nikad nije dobila predstavku u vezi s navedenim slučajem - kažu u ovom ministarstvu.

Petar Đurić, poznatiji kao Đufa, poznat je u Majdanpeku kao problematičan momak željan pažnje. Sa svojom devojkom pokušao je da uđe u rijaliti-program „Parovi“, a pored toga, na Jutjubu postoje snimci njegove bahate vožnje koja se završila prevrtanjem automobila, u kojem je bio i njegov drug. U sledećem klipu drug ga je snimao kako nakon izlaska iz razlupanog automobila, nimalo potresen, razmazuje krv po licu."

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Kurir)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.