JOŠ 3 DANA DO KRAJA NAJVEĆEG REGIONALNOG SAJMA ZAPOŠLJAVANJA
Ilustracija, Foto: Promo

pravo mesto za vas

JOŠ 3 DANA DO KRAJA NAJVEĆEG REGIONALNOG SAJMA ZAPOŠLJAVANJA

Bilo da ste u potrazi za prvim poslom ili razmišljate o tome da je vreme za promenu posla, online sajam je pravo mesto za vas

Objavljeno: 12:12h

Ako već niste, sada je pravo vreme da spremite svoje biografije (CV) i da potražite šansu na najvećem Regionalnom online sajmu poslova!

Bilo da ste u potrazi za prvim poslom ili razmišljate o tome da je vreme za promenu posla, online sajam je pravo mesto za vas!

Regionalni sajam poslova odžava se jedanaestu godinu zaredom, u periodu od 7. do 14. oktobra. Svake godine, sajam se realizuje u saradnji sajtova Poslovi.infostud.com, Moj-posao.net iz Hrvatske, MojPosao.ba iz Bosne i Hercegovine i makedonskog sajta Vratobuvanje.com.mk, a od ove godine pridružile su nam se i kolege sa sajta Deloglasnik.si iz Slovenije, a to je još jedan od razloga zbog čega ovaj događaj sa pravom nosi titulu najvećeg regionalnog online sajma zapošljavanja.

Na sajmu je dostupno više od 30 kompanija iz Srbije koje traže nove zaposlene sa više od 300 oglasa za posao iz oblasti:

• IT

• Trgovina

• Proizvodnja

• Obrazovanje

Do sada je sajam posetilo preko 120.000 posetilaca koji su u potrazi za prvim poslom ili se razmišljaju da promene sadašnji. Kao i prethodnih godina I ove možete da pitate poslodavce sve ono za šta do sada niste imali priliku, a želeli ste, zato je na svakom štandu dostupna chat opcija.

Sajam možete posetiti do srede 14.oktobra odlaskom na web adresu rs.regionalnisajamposlova.com

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.