U SRPSKOM GRADU SVI PRIČAJU O OVOME ŠTO LIČI NA NADGROBNI SPOMENIK: Konačno je otkriveno o čemu je reč!
Foto: Printscreen/Instagram

gore mreže

U SRPSKOM GRADU SVI PRIČAJU O OVOME ŠTO LIČI NA NADGROBNI SPOMENIK: Konačno je otkriveno o čemu je reč!

Zaplet je počeo obajvom jednog tviter korisnika, koji je na svoj nalog postavio fotografiju nastalu u Vrbasu

Objavljeno:

U centru grada osvanuo je bilbord na kome piše da opština čestita građanima Novu godinu, uz nacrtana anđeoska krila i još neke detalje, a sve to na nečemu što izgleda kao crni mermerni spomenik.

Zaplet je počeo obajvom jednog tviter korisnika, koji je na svoj nalog postavio fotografiju nastalu u Vrbasu.

"Moji Vrbašani kažu da lepšu nadgrobnu čestitku nikad ranije nisu dobili. Srećna nam mrtva 2021. Tako nekako", napisao je on.

Međutim, ispostavilo se da je glavni „ krivac“ za ovako nešto ovdašnji Boskerski klub „ Čarnok“, iz koga je stiglo i objašnjenje.

- Pokretni bilbord koji je danas poslepodne postavljen na trgu u Vrbasu je u vlasnistvu BK „Čarnok“ Vrbas, a isti smo svojevremeno pozajmili Kancelariji za mlade (kao što i svima damo na upotrebu ko nam se obrati) koja je za Novu Godinu zalepila prigodan plakat. Predmetni bilbord smo postavili u centar kako bi sutraadan prijatelji iz Studio-plusa zalepili reklamu turnira.

foto: Printscreen/Instagram

Drago nam je ako smo nekoga usrećili i izmamili osmeh na lice, ali eto mi smo jedini krivci. Ako neko ima želju da nam pomogne u organizaciji jednog od najvećih međunarodnih turnira u Evropi, bilo bi nam drago, kritika imamo previše, a pomoć samo od određenog broja prijatelja! Nemojmo mešati politiku u sve.

Iskoristićemo priliku da se zahvalimo Opštini Vrbas na punoj podršci koju nam pruža ćetiri godine u razvoju boksa – objavljeno je na Fejsbuk stranici ovog kluba.

Bokseri su objavili i fotografiju sa plakatom na bilbordu koji najavljuje Međunarodni boskerski turnir u njihovoj orgnnizaciji i dodatno pojasnili zašto je neko vreme bio „ pogrebni“ bilbord.

Inače, pomeniti klub u svojim redovima ima i Stefana Camovića, petostrukog prvaka Srbije i šestostrukog prvaka Vojvodine u kategoriji mlađih seniora.

Bilbord je trebalo da se prelepi odmah kad je postavljen, ali je u tom momentu počela da pada kišta pa je to odloženo za kasnije, odnosno, urađeno je nekoliko sati od kad se on našao na mestu gde je sada. Bilbord je postavljen da bi reklamirao četvrti međunarodni juniorski bokserski turnir koji će biti održan od 14 do 18 oktobra ove godine-rekli su iz opštine uz naomenu da je sve izvučeno iz konteksta na osnovu jedne fotografije koja je nastala u vreme dok je bilbord čekao na svoju pravu namenu".

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Informer)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.