PRIJATELJU, ZATVORI GEPEK, AKO TE POLICIJA ZAUSTAVI: Milorad je pošao na pecanje, a zatekao je NEPOZVANE GOSTE FOTO
Samo je hteo da ode na pecanje, Foto: Facebook/Milorad Ljubinković

UŽAS

PRIJATELJU, ZATVORI GEPEK, AKO TE POLICIJA ZAUSTAVI: Milorad je pošao na pecanje, a zatekao je NEPOZVANE GOSTE FOTO

Iako je na pecanje otišao da bi napunio meredov i kante ribom, Milorad je umesto slike ulova, okačio fotografiju svog automobila

Objavljeno:

Milorad Ljubinković, pecaroš iz Novog Sada, nije mogao da veruje šta se nalazi u gepeku njegovog automobila koji je stajao parkiran ispod drveta, dok je on pecao. Naime, nezvani gosti u vidu smrdibuba, preplavili su prtljažni deo njegovog automobila.

Nakon komaraca, najveća noćna mora svih nas, smribube, ove jeseni su ponovo počele da opsedaju naše domove, a sudeći po slici nastaloj na veštačkom jezeru kraj Novog Sada, nisu imune ni na automobile.

Iako je na pecanje otišao da bi napunio meredov i kante ribom, Milorad je umesto slike ulova, okačio fotografiju svog automobila koju je pratio komentar "čari ribolova".

Ljubinković je fotografiju prtljažnika automobila podelio na društvenoj mreži Fejsbuk, unutar grupe "Volim Dunav", gde su svi u čudu posmatrali gotovo nerealnu scenu u kojoj je nekoliko stotina smrdibuba našlo svoj privremeni smeštaj u njegovom automobilu.

foto: Facebook/Milorad Ljubinković

Kako se navodi u opisu fotografije, on se nalazio na veštačkom jezeru u delu Koviljsko-petrovaradinskog rita. U komentarima ispod posta, članovi ove Fejbuk gupe bili su raspoloženi za šalu na račun ovog pecaroša.

"Prijatelju, zatvori taj gepek, ako te policija zaustavi, eto kazne ! Za više putnika od dozvoljenog", glasio je možda i najboljih od njih.

Bonus video:

(Espreso.co.rs / Blic.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.