HAOS JE TRENUTNO U BEGRADU, TAKSI NEMA ŠANSE DA NAĐETE: Na ovim delovima su najveće gužve, zaobilazite ih
Kolaps u saobraćaju, ilustracija, Foto: Dado Đilas

VELIKE GUŽVE

HAOS JE TRENUTNO U BEGRADU, TAKSI NEMA ŠANSE DA NAĐETE: Na ovim delovima su najveće gužve, zaobilazite ih

Upravo takva je situacija ovog popodneva na beogradskim saobraćajnicama, vozila mile, prebacivanje sa jednog na drugi kraj je izuzetno otežano, vozila gradskog prevoza kasne, dok je slobodan taksi skoro nemoguće dobiti

Objavljeno:

Kako počne kiša u Beogradu, pa makar i slabijeg intenziteta, a još ako je vreme poslepodnevnog špica, kolaps na prestoničkim ulicama je zagarantovan. Ili što bi kladioničari rekli "sigurica, iz keca u kec".

Upravo takva je situacija ovog popodneva na beogradskim saobraćajnicama, vozila mile, prebacivanje sa jednog na drugi kraj je izuzetno otežano, vozila gradskog prevoza kasne, dok je slobodan taksi skoro nemoguće dobiti.

- Naše kolege se dovijaju da stignu do muštwerije pošto su gužve na mnogim saobraćajnicama. Najveća gužva je na autoputu, skroz od Bežanijske kose do Autokomande, u pravcu ka Nišu, najviše na Gazeli.

Naravno, tu su i uvek opterećeni mostovi.

- Pored Gazele, zakrčen je i Pančevački most u smeru ka centru grada, Brankov most, takođe sa novobeogradske strane ka centru, pa potez oko Autokomande, od Sajma ka Adi Ciganliji, naravno Takovska, Kneza Miloša, Bulevar kralja Aleksandra - raportiraju beogradski taksisti.

Kako najavljuju meteorolozi kiša će i narednih sati padati na teritoriji prestonice, a temperatura je u blagom padu. U 16 časova je bilo 20 stepeni, a u 17.00, prema poslednjim podacima RHMZ, izmereno je 17 stepeni.Dakle, narednih sati nigde ne krećite bez kišobrana.

Dakle, narednih sati nigde ne krećite bez kišobrana.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Blic)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.