Udarate na bebu i dete od 3 godine?! Zbog statusa ogorčene majke gori Fejs! (FOTO)
Foto: Profimedia, Petar Lazović

sramota!!!

Udarate na bebu i dete od 3 godine?! Zbog statusa ogorčene majke gori Fejs! (FOTO)

Zar vas nije sramota i grehota da udarate na bebu i dete od 3 godine?! Ogorčena sam. I kao čovek i kao roditelj - napisala je ona na Fejsbuku.
Objavljeno: 16:15h

Status jedne majke koja je doživela neprijatnost od komšije šokirao je javnost u Srbiji, a mi vam prenosimo u celosti šta se ovoj ženi dogodilo:

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

- Danas doživeh i to da mi i policija dođe na vrata po prijavi "gospodina" sa sprata niže jer tom istom "gospodinu" smeta moje drugo dete od 9 meseci koje ima pravo kao i svako dete da prohoda i naravno pravo da par puta u toku dana koristi šetalicu.

Da je mogao prijavio bi dete verovatno.

Starije dete mu smeta od kako smo ovde ali sad je ono manje - više jer kritična je beba. Čak mi je pomenut i Centar za socijalni rad jer navodno kao roditelji ne možemo da držimo decu pod kontrolom a inače je ovako sve u redu jer naravno vidi se i po deci. Kakva prava moja deca imaju? Da li kao i sva ostala? Zasto bi samo moja bila obeležena? Treba li da ih vežem? Kako da objasnim bebi da ona nekome smeta?

S obzirom da sam trudna s trećim detetom i još uvek ne znam kako ce sve proteći, interesuje me da li bi jednog dana i ono nekome smetalo i treba li da ga abortiram dok je vreme?!

Da pitam to "gospodina" sa sprata niže koji je inače otac dvoje dece i sa suprugom radi u dečijem vrticu?! Koliko još dece njima smeta i na poslu?! Ko vam čuva decu ljudi?! Ili da pitam gospodina pripadnika MUP-a koji mi danas uporno govori da ćutim?! Neću da ćutim.

Ja tu decu nosim, ja ih rađam, ja ih podižem, ne spavam i ne jedem na vreme da postignem da ispratim sve njihove potrebe, držim ih kao malo vode na dlanu i stitim koliko mogu da se ne razbole, da se ne povrede, ja ih vaspitavam, učim ih da progovore i prohodaju i neću da ćutim!

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.