DR ANA JE IZLEČILA MNOGE, A SADA JOJ TREBA NAŠA POMOĆ: Bije bitku života, a lekovi su PRESKUPI
811 na 3030, Foto: Privatna arhiva

811 NA 3030

DR ANA JE IZLEČILA MNOGE, A SADA JOJ TREBA NAŠA POMOĆ: Bije bitku života, a lekovi su PRESKUPI

Dr Ana Jaćimović je u Srbiji operisana dva puta i do sada je primila sedam ciklusa hemoterapije i četiri ciklusa biološke terapije

Objavljeno:

Lekarki opšte prakse koja je bila savršeno zdrava život se preokrenuo preko noći. Polovinom februara je osetila bolove u stomaku i desnom ramenu, pa je odlučila da pije lekove protiv bolova na svoju ruku. Analize su pokazivale da je sve u redu.

Dve nedelje kasnije, hirurg je napipao masu. Ispostavilo se da profesori sa Univerziteta ništa slično nisu videli kada su je operisali u paraćinu.

Dr Ana Jaćimović je u Srbiji operisana dva puta i do sada je primila sedam ciklusa hemoterapije i četiri ciklusa biološke terapije. Boluje od karcinoma debelog creva sa metastatskim promenama, u četvrtoj fazi bolesti, veoma agresivnog tipa. Tumor je, nažalost, zahvatio većinu organa karlične i trbušne duplje.

Međutim, zračenje više ne dolazi u obzir.

,,Zbog progresije bolesti na plućima, konsultovani tim lekara iz Istanbula, sa klinike Mediacana, predlaže dalje lečenje biološkom I imunomodulatornom terapijom, koja nije dostupna kod nas Srbiji, pa se lečenje nastavlja u Istanbulu.''

U Tursku je otišla 22. septembra, na preglede, konsultacije, a očekivani boravak za za sad je mesec dana, u okviru kog će Ana primiti 12 ciklusa terapije koju prima venskim putem uz svakodnevnu primenu dve vrste tableta..

Tablete će naravno po povratku u Srbiju morati da koristi još par godina, a one su veoma skupe, kako nam je Ana objasnila, tablete koštaju oko par hiljada evra mesečno, jedno pakovanje košta oko 500 evra, a njoj je potrebno četiri pakovanja mesečno.

Očekuje se dugotrajno višemesečno lečenje i odlasci za Tursku, minimum jednom mesečno, a možda i češće, a za sve je to potrebno mnogo novca.

Na početku njene borbe sa ovom opakom bolešću, velikom akcijom koja je pokrenuta u Pomoravlju, a onda se ujedinila Srbija i vašim donacijama, Ana je imala novac koji je bio neophodan za njeno lečenje u Srbiji.

Sada, kada je u Turskoj gde je počela njeno nova faza lečenja, novac će svakako biti neophodan, jer samo lečenje u Srbiji do sada je koštalo oko milion dinara.

Kaže da je lekarima u Turskoj neshvatljivo to što pacijenti moraju sami da plaćaju svoje lečenje, ali s obzirom na to da je to naša realnost, dr Ani, koja je izlečila mnoge, sada je potrebna naša pomoć.

foto: Printscreen/Budi human

ANA NE MOŽE VIŠE DA ČEKA – POMOZIMO DR ANI DA SUTRA ONA POMOŽE DRUGIMA !!!

UPLATOM NA RAČUN PREKO FONDACIJE – BUDI HUMAN-

Slanjem SMS poruke: Upišimo 811 i pošaljimo SMS na 3030

Slanjem SMS poruke iz Švajcarske: Upišimo human 811 i pošaljimo SMS na 455

Uplatom na dinarski račun: 160-6000000069918-09

Uplatom na devizni račun: 160600000006992682

IBAN: RS35160600000006992682

SWIFT/BIC: DBDBRSBG

Uplatom platnim karticama putem linka: E-doniraj

Uplatom sa vašeg PayPal naloga putem linka: PayPal

Bonus video:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.