Galerija Belgrade poklanja neverovatnih dva miliona dinara za šoping!
Galerija Belgrade, Foto: Promo

Šopinguj kao milioner

Galerija Belgrade poklanja neverovatnih dva miliona dinara za šoping!

Nagradni fond za „Šopinguj kao milioner“ iznosi neverovatnih dva miliona i trista hiljada dinara, a svi koji žele da učestvuju mogu se prijaviti do 10. oktobra 2020. godine

Objavljeno:

Svako od nas sigurno je bar jednom maštao o kupovini prilikom koje ne moramo da razmišljamo o tome koliko smo novca potrošili. I dok nam se čini da priliku za takvo iskustvo imaju samo odabrani, tržni centar Galerija Belgrade nas demantuje nagradnom igrom „Šopinguj kao milioner“, koja nudi mogućnost za ostvarenje snova o baš takvom šopingu!

Nagradni fond za „Šopinguj kao milioner“ iznosi neverovatnih dva miliona i trista hiljada dinara, a svi koji žele da učestvuju mogu se prijaviti do 10. oktobra 2020. godine. Sve što je potrebno za učešće je registracija na sajtu galerijabelgrade.com i možda baš vi budete jedan od sedam srećnih dobitnika.

Prvo mesto dobitniku donosi čak dva miliona dinara, drugo mesto 200.000 dinara, a još pet dobitnika osvojiće po 20.000 dinara za nezaboravnu kupovinu u tržnom centru u okviru Belgrade Waterfront-a, koji uskoro otvara vrata za posetioce. Nagrade se osvajaju u formi bodova koji se koriste za kupovinu u prodavnicama u Galeriji Belgrade koje učestvuju u nagradnoj igri. Bodovi se preuzimaju kroz aplikaciju „Moj Beograd“, koja će biti dostupna na sajtu tržnog centra.

foto: Promo

Galerija Belgrade pomera granice svega što smo do sada mogli da vidimo i očekujemo u tržnom centru, a nagradna igra sa milionskim iznosima je samo početak. U cilju podizanja korisničkog iskustva na do sada neviđen nivo, Galerija je kreirala i inovativni program lojalnosti „Moj Beograd“. Kroz sistem bodova i tri nivoa u okviru programa - Bronzani, Srebrni i Zlatni – svaka kupovina u ovom jedinstvenom tržnom centru donosi bodove koji mogu da se koriste za neki naredni šoping. Pored toga, opcija Scratch&Win koja se aktivira svakim dolaskom u Galeriju donosi vam novo iznenađenje – to može da bude popust na haljinu koju ste dugo želeli, besplatna kafa ili saradnja sa stilistima čije profesionalno oko zapaža idealnu kombinaciju za vas i na velikoj daljini!

A kolika je zapravo daljina koju će preći svako ko poseti Galeriju? Pa, sve zavisi koliko toga želite da vidite! Za početak, tu su brendovi svetske klase u premijum izdanjima i zabavni sadržaji na više od 93.000 kvadrata, restorani i kafići sa impresivnim pogledom na reku, 3.600 parking mesta, multipleks bioskop koji se prostire na više od 4.000 kvadrata i najveći „zeleni“ krov u regionu!

Ukoliko vam sve ovo zvuči primamljivo, zamislite tek kakav je osećaj da u svim ovim sadržajima uživate sa novcem koji ste osvojili igrajući se! Iskoristite vreme koje je preostalo do isteka roka za prijavu i nađite se među pobednicima koji će biti proglašeni 11. oktobra 2020. godine. Da, i ti možeš da šopinguješ kao milioner!

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.