REKLA SAM TRUDNOJ DRUGARICI DA JE IZABRALA NEVEROVATNO GLUPO IME ZA BEBU: Sada je ona mnogo ljuta
Junakinja serije "Igra prestola", Foto: EPA/PIYAL ADHIKARY

NA ČIJOJ STE STRANI?

REKLA SAM TRUDNOJ DRUGARICI DA JE IZABRALA NEVEROVATNO GLUPO IME ZA BEBU: Sada je ona mnogo ljuta

Buduću majku zanimalo je što cimerka misli o njenoj ideji

Objavljeno:

Trudna Britanka, obožavateljka 'Igra prestola', odlučila je svojoj bebi dati ime po junakinji iz serije Aryi Stark. Prijateljica ju je upozorila da je to ime sada moderno i da će verovatno biti još puno dece s istim imenom.

Dok su pričale o imenima za bebu, trudna Britanka pitala je svoju cimerku šta misli o imenu Arya. Trudnica je velika obožavateljica 'Igra prestola' i htela je svojoj ćerkici dati ime po junakinji iz serije.

Cimerka je rekla da joj se sviđa izbor imena, pogotovo simbolika jer ime može značiti i 'prijatelj' i 'plemenit', no upozorila je prijateljicu da je to ime sada moderno i da će verovatno biti još puno dece koja će se isto zvati, ali da to nije neki problem.

- Sledeći dan mi je rekla da je pronašla način kako da svoje prvo dete nazove Arya, ali da ime nije kao i sva ostala. Objasnila mi je da će se ime pisati 'Aughreighyah', što se čita Arya, ali ne izgleda tako. Trebala sam dva puta pročitati ime dok ga nisam uspela izgovoriti - napisala je cimerka na Redditu.

Buduću majku zanimalo je što cimerka misli o njenoj ideji.

- Iskreno, mislim da ime izgleda neverovatno glupo i da bi trebala dete nazvati jednostavno Arya - odgovorila joj je.

Trudnica se tada naljutila i rekla da su ona i njezin partner došli na tu ideju samo zato što je cimerica rekla da će ime biti često.

- Rekla sam joj da je bolje imati uobičajeno ime od zbunjujućeg - zaključila je cimerka.

Nakon toga, cimerka se obratila korisnicima Reddita da ih pita što misle tko je u pravu.

Svi su se mahom složili s njom, a neki su čak i komentarisali da drugačijim pisanjem nije rešen osnovni problem, a to je da će malena imati isto ime kao i mnoge druge devojčice, piše Mirror.

- Pa s takvim imenom će detetu napraviti pakao od života. Ime izgleda kao da je mačka pretrčala preko tipkovnice - pisalo je u jednom od komentara.

Šta vi mislite, ko je u pravu?

Bonus video:

(Espreso.co.rs / 24sata.hr)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.