NEKADA NBA KOŠARKAŠ A DANAS PROSI NA ULICI! Spiskao novac na poroke pa sada nema ni za hranu
NBA sportista/ilustracija, Foto: Printscreen/Youtube

NBA košarkaš

NEKADA NBA KOŠARKAŠ A DANAS PROSI NA ULICI! Spiskao novac na poroke pa sada nema ni za hranu

Reč je o čoveku s impresivnom košarkaškom karijerom iza sebe, igrao je u Bostonu, Dallasu i Clevelandu gde je bio saigrač LeBronu Jamesu.

Objavljeno: 10:06h

Za vrhunske sportiste često se kaže da nakon 15-ak godina karijere mogu u penziju i do kraja života ne moraju ništa da rade, uživajući u milionima koje su zaradili. Tako je nekako krenula priča Delontea Westa (37), ali na kraju je sve otišlo u kpogrešnom smeru. Ovaj bivši NBA košarkaš snimljen je u Dallasu kako prosi na ulici za hranu. Reč je o čoveku s impresivnom košarkaškom karijerom iza sebe, igrao je u Bostonu, Dallasu i Clevelandu gde je bio saigrač LeBronu Jamesu. U karijeri je zaradio 16 miliona dolara.

Ali, nesrećnom Westu dijagnostikovan je bipolarni poremećaj, odao se porocima, spiskao novac i život mu se sasvim raspao. Danas je beskućnik. U januaru je snimljen kako učestvuje u uličnoj tuči, a kada ga je jedan navijač pitao je li on bivša NBA zvijezda, West je odgovorio:

- Više nisam u tom životu.

TMZ Sports piše da bivši saigrači i treneri ovog košarkaša već mesecima pokušavaju da organizuju pomoć, ali čini se da bi West za početak trebao da pomogne sam sebi.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Vecernji.hr)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.