Dete joj je došlo sa strašnim povredama i bez zuba, a sad je novim statusom ponovo rastužila Srbiju! (FOTO)
Foto: Facebook/ Olivera Perić Mićalović

gde će vam duša!

Dete joj je došlo sa strašnim povredama i bez zuba, a sad je novim statusom ponovo rastužila Srbiju! (FOTO)

Kakvi smo to ljudi - jedino pitanje koje se nametne nakon ove priče...
Objavljeno: 12:53h

Fotografije devojčice iz Šapca, koja se iz Dnevnog boravka za decu ometenu u razvoju, vratila bez zuba, sa iščašenom rukom i ogrebotinama po licu izazvale su lavinu ogorčenih komenatara na društvenim mrežama, a njena majka se javila svima koji su se zabrinuli za devojčicu, da izvesti o njenom stanju, ali i šta se dešava sa celim slučajem:

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

- Naša Jelena je sada bolje. Hiljade vas se interesovalo za njeno stanje, OSIM ZAPOSLENIH u dnevnom boravku, sa izuzetkom jedne radnice, u koji je išla više od 4 godine...

foto: Facebook/ Olivera Perić Mićalović

Niko od roditelja, izuzevši jednu porodicu, nije našao za shodno da pita kako je naše dete, jer sve ovo radimo zbog naše Jelene i njihove dece koja su danas krenula u taj isti boravak. Isto ovo moglo se desiti i njihovoj deci...??

Užas u Šapcu: Devojčica se iz dnevnog boravka vratila bez zuba, krvava i u modricama! (FOTO)

Nadležni u socijalnom su nam rekli da će pokrenuti postupak odgovornosti,ali do danas ne znamo šta se po tom pitanju uradilo.....???

Jedina svetla tačka je što je javni tužilac preuzeo slučaj, te se nadamo da ćemo tom prilikom doći do istine, napisala je majka devojčice na Fejsbuku.

Da podsetimo, majka devojčice je krajem jula objavila fotografije povređene kćerke uz status:

foto: Printscreen/Facebook/Olivera Peric Micanovic

- Naše dete je danas došlo kući sa ovakvim povredama. Uz šturi komentar da se "ogrebala na kolica". Otišla je u 9 sati, vratili su je sat kasnije. I da je to istina, naše pitanje je gde su u tom trenutku bili zaposleni? I ranije je dolazilo do "sitnih problema" na koja smo reagovali ali je na tome ostalo - navela je Olivera uz molbu, da kao ogorčeni roditelji, dobije svaku moguću podršku.

( A.K. )


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.