POJELA SAM JOJ OMILJENE NAOČARE, I MOŽDA STOLICU... Dušanka je ljubimica Sanje HURRICANE, i preslatka je! (FOTO)
Sanja i Dušanka, Foto: Ilustracija/Espreso.co.rs

ESPRESO VIP LJUBIMAC

POJELA SAM JOJ OMILJENE NAOČARE, I MOŽDA STOLICU... Dušanka je ljubimica Sanje HURRICANE, i preslatka je! (FOTO)

,,U Sanjin dom sam došla iz odgajivačnice. Od toga dana pa do dana današnjeg, najviše volim da jedem juneće kosti''

Objavljeno:

Dušanka je pas koji živi sa popularnom pevačicom i članicom grupe "Hurricane" Sanjom Vučić. Mi smo želeli da proverimo koliko "uraganka" poznaje svog kućnog ljubimca... Odnosno koliko Dušanka, bul terijer, poznaje nju...

,,U Sanjin dom sam došla iz odgajivačnice. Od toga dana pa do dana današnjeg, najviše volim da jedem juneće kosti.

foto: Privatna arhiva

Kada je reč o igračkama, načisto poludim kad vidim lopticu. Bilo kakvu lopticu... Spavam sa njima u krevetu, i u svojoj kućici na terasi kada nisu tu.

Ja sam jedan veoma druželjubiv pas. Sa drugima se, tako bar kažu, slažem zaista divno. Volim druge pse, druge ljude i mačke. Svi tvrde da sam predivne naravi.

foto: Privatna arhiva

Priznajem, najviše volim da se igram sa Sanjom, ali je konačno shvatila da sam jača od nje. Ona je ujedno i moj omiljeni član porodice jer me najčešće vodi u šetnju. Najviše me raduje kad posetimo parkić za pse.

Ne volim kad nije kod kuće, ali ako se to desi, a odsutna je kratko - čuva me komšinica. Ukoliko ih, pak, dugo nema kod kuće, čuvaju me njihovi prijatelji.

Inače nisam nestašan pas, stvarno nisam. Samo sam joj jednom pojela omiljene naočare. Dobro, možda sam pojela i stolicu... Od svojih talenata bih izdvojila način na koji se umiljavam, znam da sam prosto neodoljiva.

foto: Privatna arhiva

Ne plašim se ničega... Osim usisivača.''

Ukoliko želite da baš vaš ljubimac postane zvezda naše nove rubrike, pošaljite nam njegovu priču i fotografije na ljubimac@espreso.co.rs

Bonus video:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.