OVO JE FANTOM SA MOTKOM KOJI DANIMA TERORIŠE SRPSKI GRAD! Sve je počelo prošle nedelje! (VIDEO)
Meštani Leskovca u strahu, Foto: Printscreen/Youtube

UPLAŠENI

OVO JE FANTOM SA MOTKOM KOJI DANIMA TERORIŠE SRPSKI GRAD! Sve je počelo prošle nedelje! (VIDEO)

Još nekoliko stanovnika ovog naselja nam je potvrdilo da je imalo neprijatan susret sa ovim maskiranim mladićem, a prvi put su ga prijavili policiji u subotu uveče

Objavljeno:

Već nedelju dana maskirani mladić sa kapuljačom na glavi i motkom u rukama boravi u naselju Zele Veljković u Leskovcu, uglavnom nepomično stoji na nekoj određenoj lokaciji, posmatra prolaznike, unosi im se u lice i udaljava bez ikakve konverzacije sa njima, a danas je napao jednog meštanina koji ga je pitao zbog čega satima stoji ispred njegove kuće.

Leskovčanin Ivan Radenković, kao i ostali stanovnici ovog naselja već danima preživljajvaju prave scene, kako tvrde, iz horor filmova, jer sama pojava mladića deluje veoma jezivo.

“Kada neko maskiran, sa palicom u rukama stoji ispred vašihvrata satima nepomičan, na sva vaša pitanja samo nemo i nepomično nastavlja da vas posmatra, morate da priznate da vam ne bi bilo nimalo prijatno. Ne znaš ni da li je u pitanju neki lopov ili manijak. Ne znaš šta hoće od tebe. I to se uglavnom pojavljivao noću, posle deset sati. A onda i u toku dana. Jutros je ponovo posmatrao moju kuću. Kada sam ga pitao zašto to radi, preskočio je ogradu i krenuo motkom na mene. Kada je žena viknula da zove policiju, on je pobegao”, prepričava za juGmediu ovu situaciju koju su zabeležile i Ivanove bezbednosne kamere sa kuće.

Još nekoliko stanovnika ovog naselja nam je potvrdilo da je imalo neprijatan susret sa ovim maskiranim mladićem, a prvi put su ga prijavili policiji u subotu uveče. Ivanova prijava je bila druga.

U Policijskoj upravi Leskovac nam je rečeno da intezivno tragaju za mladićem i da pokušavaju da utvrde njegov identitet.

Bonus video:

(Espreso.co.rs / Jugmedia.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.