BAJDEN JE SE*SUALNO ISKORIŠĆAVAO DEVOJČICE: Ovo je sada ZVANIČAN stav! (VIDEO)
Foto: printscreen

(VIDEO)

BAJDEN JE SE*SUALNO ISKORIŠĆAVAO DEVOJČICE: Ovo je sada ZVANIČAN stav! (VIDEO)

Snimak komunikacije Džoa Bajdena sa devojčicama Tviter je označio kao kršenje pravila o seksualnom iskorišćavanju dece nakon što se pojavio na toj mreži u svađi oko lika i dela američkih političara.

Objavljeno:

U sporu na društvenim mrežama teksaški aktivista Džoni Graz zahteva istragu protiv demokratskog predsedničkog kandidata Džoa Bajdena zbog seksualnog napada.

Drugi komentator koji se naziva „Džejk Kenig“ pokušao je da potkrepi Gracove argumente postavljajući video kompilaciju snimaka Bajdena kako dodiruje mlade devojke pred njihovim roditeljima tokom polaganja zakletve u Kongresu 2015. godine.

Međutim, komentator nije mogao da postavi zvanične snimke Bajdena jer ga je Tviter prijavio da „pokušava da postavi snimke zlostavljanja dece“.

Kenigova tvrdnja je lako proverljiva, jer Tviter brzo identifikuje video kao „zabranjeni“ sadržaj koji „krši politiku seksualnog iskorišćavanja dece“. Štaviše, veb lokacija zabranjuje Kenigov nalog dok ne izbriše snimke, prenosi RT.

Zloglasni snimak prikazuje kako bivši potpredsednik dodiruje ćerke i unuke američkih kongresmena. Na više mesta u snimku Bajden izgleda kao da dodiruje neke devojke i naginje se da im šapne nešto na uvo.

Raspravu o Bajdenovom ponašanju u velikoj meri je podstakao niz optužbi nekoliko žena da ih je „neprimereno“ dodirivao. U martu se bivša senatorova službenica Tara Rid javno oglasila rekavši da ju je Bajden seksualno napao još 1993. godine.

Tvrdnje nisu privukle veliku pažnju medija, iako su se poklopile sa kampanjom pokreta #MeToo (I ja) koji se zalagao da moćni muškarci odgovaraju zbog seksualnog uznemiravanja žena.

Bajden je negirao te navode, rekavši da se „nikada ništa slično nije desilo“ i dodao da se ne seća te žene.

Bonus video:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.