O ovom Srbinu piše ceo svet, a njegova umetnost je genijalna! (FOTO)
Foto: Facebook/Nikola Čuljić Art

Oboriće vas s nogu

O ovom Srbinu piše ceo svet, a njegova umetnost je genijalna! (FOTO)

Nema sumnje da se Nikola našao rame uz rame za svestkim umetnicima i da će se o njegovim crtežima još dugo pričati
Objavljeno: 15:05h

Svakodnevno se srećemo sa neverovatnom umetnošću širom sveta, ali i kod nas možemo da nađemo talente o kojima pišu svetski mediji. Nikola Čuljić je iz Kruševca, ima 30 godina, a pre tri godine je počeo da crta.

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

Kako je sam rekao on je samouki umetnik, a za pravljenje svojih nadrealnih dela koristi bojice, olovke, markere i pastelne bojice. Priznao je da su mu portreti bili veoma komplikovani, pa je rešio da se oproba u drugačijem pravcu i uspeo je da napravi nešto što je ljudima zanimljivo.

Dala je otkaz da bi pravila ove bajkovite figure. Kad vidite šta radi i vi ćete dati otkaz! (FOTO)

Prema njegovom mišljenju, inspiracija se nalazi svuda oko njega samo je treba pronaći. O Nikolinim 3D radovima su pisali i svetski mediji, pa se tako našao i na Mashable i Bored Panda sajtovima.

Cene njegovih radova se razlikuju u zavisnoti od toga da li su za domaće tržište ili strance, a on smatra da to ima veze sa standardom. Nema sumnje da se Nikola našao rame uz rame za svestkim umetnicima i da će se o njegovim crtežima još dugo pričati.

Ako vam nekad zafali ideja za origanalni poklon ili poželite da imate nikad bolje radove u kući, javite mu se i pazarite neki crtež!

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.