NEKA STOKA JE SINOĆ POLOMILA KOŠ NA KOJEM SU SE DECA IGRALA! Građani su OGORČENI (FOTO)
Koš, Foto: Čitalac / pirotskevesti.rs

STRAŠNO

NEKA STOKA JE SINOĆ POLOMILA KOŠ NA KOJEM SU SE DECA IGRALA! Građani su OGORČENI (FOTO)

-Na ovom igralištu se stalno igraju deca koja se ni jednog trenutka nisu usudila da polome bilo koju vrednu stvar koju nam je NAŠ grad pružio

Objavljeno:

Jedan čitalac Pirotskih vesti je napisao pismo kako bi skrenuo pažnju na to da su neki momci polomili koš. Te je želeo da skrene pažnju na to.

Pisma čitalaca:

- Oko 01:00 h, u Ustaničkoj ulici je krenula buka i galama koja je probudila skoro celu ulicu. Razlog je bila jedna neslana sala par momaka koji su, verovatno pod dejstvom alkohola, polomili koš za košarku.

Na ovom igralištu se stalno igraju deca koja se ni jednog trenutka nisu usudila da polome bilo koju vrednu stvar koju nam je NAŠ grad pružio. Koš je postavljen na igralište pre petnaestak godina. Do sada se ovo nikada nije desilo. Pored lomljenja koša, galame i bacanja raznih predmeta (zvučnika, drva, kutija) s jednog kraja igrališta na drugi, tinejdžeri lome i staklene flaše po igralištu. Samim tim, ostaje staklo na kojem se dete može poseći.

Ovakve stvari nisu za šalu pa bih Vas zamolila da objavite na Vašem portalu ovaj tekst i sliku koju Vam šaljem u prilogu kako bi pokazali do koje granice idemo kao narod. Unapred hvala!

Bonus video:

(Espreso.co.rs/pirotskevesti.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.