JOŠ JEDAN SRPSKI GRAD NABAVLJA OKO SOKOLOVO! Posle uspešnog testa u Beogradu, sad ga SVI ŽELE
Čačak dobija Oko sokolovo, Foto: Grad Beograd

RIGOROZNO

JOŠ JEDAN SRPSKI GRAD NABAVLJA OKO SOKOLOVO! Posle uspešnog testa u Beogradu, sad ga SVI ŽELE

Pored toga u planu je i nabavka klopki za kontrolu deponovananja otpada, kao i nova vozila za komunalnu miliciju, a sve u cilju da njihov rad bude što efikasniji

Objavljeno:

Čačak je prvi grad u Srbiji nakon prestonice koji će nabaviti uređaj za snimanje nepropisno parkiranih automobila "oko sokolovo", najavio je danas Vladan Milić zamenik gradonačelnika, prilikom proslave desetogodišnjice od osnivanja Кomunalne milicije u ovom gradu.

"Sredstva u iznosu od dva miliona dinara su obezbeđena za nabavku novih uniformi, iduće godine obezbedićemo novac i za nabavku uređaja „oko sokolovo”. Mi smo preko budžeta Uprave za inspekcijski nadzor osposobili Кomunalnu miliciju da može na terenu da radi svoj posao na pravi način, pogotovo u otežanim uslovima pandemije korona. Pored toga planiramo i nabavku klopke za kontrolu deponovananja otpada, nabavićemo i nova vozila za komunalnu miliciju, a sve u cilju da njihov rad bude što efikasniji", kazao je Milić.

Pored toga u planu je i nabavka klopki za kontrolu deponovananja otpada, kao i nova vozila za komunalnu miliciju, a sve u cilju da njihov rad bude što efikasniji.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/RINA)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.