ČUDNA INTERVENCIJA NA NOVOM BEOGRADU: Vatrogasci spasili mače i devojku, NEVEROVATNO JE KAKO SU TAMO STIGLE
Neobična akcija na Novom Beogradu, Foto: Printscreen/Twitter

LEPA PRIČA

ČUDNA INTERVENCIJA NA NOVOM BEOGRADU: Vatrogasci spasili mače i devojku, NEVEROVATNO JE KAKO SU TAMO STIGLE

Svaka čast svima koji su učestvovali u spasavanju

Objavljeno:

Borba sa vatrenom stihijom nije jedini posao vatrogasaca, a to je pokazala i današnja zanimljiva akcija na Novom Beogradu.

Naime, oni su u blizini tržnog centra Ušće sa jednog drveta spasili mače, ali i devojku, koja je u pokušaju da snese životinju, ostala zarobljena u krošnji drveta.

"Devojka se popela da ga spusti, došla do pola i ni gore ni dole. Moja mama Goca uleće u akciju spasavanja devojke i mačeta u krošnji. Zove VATROGASCE!! I slike će vam ispričati do kraja", napisala je Ana Novaković na Tviteru.

"Vatrogasci su ozbiljni carevi, uvek i svuda", "Svaka čast svima koji su učestvovali u spasavanju", "Lepa priča! Nešto lepo da se čuje", samo su neki od komentara koji ukazuju da su vatrogasci bili uspešni.

Inače, mačke se najčešće popnu na drveće instinktivno jer se ne osećaju bezbedno. U krošnjama drveća ili na krovovoma mogu da ostanu i do 15 dana, pa je najveći broj akcija spasavanja ljupkih životinja upravo na ovim mestima, podaci su volonterske organizacije "Animal Rescue Serbia" (ARS).

Bonus video:

(Espreso.co.rs / Blic.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.