Osvojite neverovatnih dva miliona dinara za šoping u Galeriji Belgrade!
Osvojite neku od neverovatnih nagrada, Foto: Promo

U SUSRET OTVARANJU GALERIJE BELGRADE!

Osvojite neverovatnih dva miliona dinara za šoping u Galeriji Belgrade!

Galerija Belgrade je najveća šoping, zabavna i gastro destinacija u regionu, a lokacija na samoj obali reke jedinstvena je u celoj Evropi

Objavljeno:

Beograd, 10. septembar 2020. godine – Galerija Belgrade, najveća regionalna šoping, gastro i zabavna destinacija, pokrenula je nagradnu igru „Šopinguj kao milioner“ koja će trajati do 5. oktobra 2020. godine. Svi koji žele da učestvuju i osvoje neku od nagrada iz nagradnog fonda vrednog neverovatnih dva miliona i 300 hiljada dinara treba samo da se registruju na stranici www.galerijabelgrade.com.

Sedam srećnih dobitnika biće nagrađeni bodovima koje mogu iskoristiti za kupovinu u objektima u Galeriji Belgrade koji učestvuju u nagradnoj igri. Bodove preuzimaju kroz aplikaciju „Moj Beograd“, koja će biti dostupna na sajtu tržnog centra.

foto: Promo

Prvo mesto dobitniku donosi čak 100 miliona bodova, odnosno dva miliona dinara, drugo mesto 200.000 dinara, a još pet dobitnika osvojiće po 20.000 dinara za nezaboravnu kupovinu u tržnom centru koji uskoro otvara vrata za posetioce. Galerija Belgrade ponudiće potrošačima do sada neviđeno iskustvo kupovine, brendove svetske klase i nove koncepte zabave na više od 140.000 kvadrata. Uz to, posetioce očekuju restorani i kafići sa impresivnim pogledom na reku, 3.600 parking mesta, kao i multipleks bioskop koji se prostire na više od 4.000 kvadrata.

foto: Promo

Kako bi svim posetiocima bila pružena usluga jedinstvena na tržištu, Galerija Belgrade kreirala je inovativni program lojalnosti „Moj Beograd“ koji obuhvata niz pogodnosti, popusta i drugih iznenađenja u prodavnicama, restoranima i zabavnim sadržajima koje tržni centar nudi. „Moj Beograd“ je kreiran u skladu sa najboljim svetskim praksama, a program bodova i pogodnosti omogućava članovima da se kreću kroz tri nivoa - Bronzani, Srebrni i Zlatni, gde svaki nivo nudi personalizovano iskustvo i nagrade po meri.

„Kroz program lojalnosti i nagradni program želimo da sa potrošačima, od samog početka, gradimo dugoročan odnos poverenja i međusobnog uvažavanja. Galerija Belgrade je najveća šoping, zabavna i gastro destinacija u regionu, a lokacija na samoj obali reke jedinstvena je u celoj Evropi. Sigurni smo da će sve ovo doprineti da iskustvo posete našem tržnom centru posetiocima bude nezaboravno i da će zbog lepih uspomena i raznovrsnih sadržaja uvek poželeti da se vrate“, rekao je generalni direktor Belgrade Waterfront Nikola Nedeljković.

foto: Promo

Pobednici nagradne igre “Šopinguj kao milioner” biće proglašeni 5. oktobra 2020. godine, a svi zainteresovani za učešće mogu se prijaviti do 4. oktobra 2020. godine i tako dobiti priliku da šopinguju u tržnom centru koji nudi usluge i sadržaje do sada neviđene na tržištu.

Bonus video:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.