SRPKINJA JE UPOZNALA DIVNOG DEČKA IZ AMERIKE: Ali onda je shvatila da nešto DEBELO nije u redu!
Devojka / Ilustracija, Foto: Profimedia

NIJE SE NADALA

SRPKINJA JE UPOZNALA DIVNOG DEČKA IZ AMERIKE: Ali onda je shvatila da nešto DEBELO nije u redu!

Nije mogla da veruje

Objavljeno:

Jedna Srpkinja je upoznala dečka u inostranstvu, te je prvobitno bila zadivljena manirima koje on poseduje, kao i njegovim ponašanjem. Naime, opisala ga je kao divnog mladića, vrednog i ambicioznog, ali sa jednom manom.

Dakle, njoj je zametalo to što ju je on uvek pitao za dozvolu pre nego što bilo šta uradi bilo da je hteo da je drži za ruku ili nešto slično.

Međutim, nju je to počelo da nervira jer kako je navela postajalo je sve monotonije.

Njenu ispovest prenosimo u celosti:

- Upoznala sam jednog dečka iz Amerike koji je zaista divan, dobar, inteligentan, ambiciozan, duhovit. Ali ima jednu manu koja mi baš smeta. Za sve me pita da li sme to da uradi. Da li smem da te poljubim, da li mogu da ti dodirnem rame, smem li da ti otvorim vrata, smem li da te držim za ruku itd. Juče mi je tokom odnosa sve vreme postavljao pitanja da li sme šta da dodirnem i totalno mi ubio raspoloženje, i tako svaki put. Milion puta sam mu rekla da ne mora da mi postavlja takva pitanja nego ako hoće može uvek da me drži za ruku, a pogotovo sme da me dodiruje tokom odnosa jer je to i poenta. On kaže da je odgojen tako da bude džentlmen i da mora uvek da traži odobrenje, što je u redu do određene granice. Ne znam šta da radim, sviđa mi se mnogo ali me ovo traženje odobrenja u svakom trenutku odbija. Kad smo večerali sa mojima on je isto sve vreme postavljao takva pitanja i baš mi je bilo neprijatno, kao da sam mu gospodarica pa sve ja".

Ipak, nakon što mu je sve ovo zamerila, on je kazao kako je tako jednostavno vaspitan, dakle da se ponaša kao pravi džentlmen, te da nije znao da njegovoj partnerki takav vid iskazivanja ljubavi smeta.

Šta Vi mislite o svemu ovome? Pišite nam u komentarima...

Bonus video:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.