ZAZVONILA MI JE NA VRATA UPLAKANA I SA MASNICOM NA LICU: Raskinuli su posle 2 godine a onda se desilo nešto strašno
Ispovest, Foto: Printscreen/Ispovesti.com, Profimedia

ISPOVEST

ZAZVONILA MI JE NA VRATA UPLAKANA I SA MASNICOM NA LICU: Raskinuli su posle 2 godine a onda se desilo nešto strašno

Naročito su komplikovani odnosi između bivših partnera...

Objavljeno: 14:48h

Šta je to komplikovana veza? Pa svi znamo. Komplikovano je ono što nije regularno. Ah, ali to podrazumeva sto i jedan pakao, kroz koji prolazimo zato što nekog volimo i ne umemo sa njim da ostvarimo kvalitetnu vezu, ili nismo u stanju da prevaziđemo prepreke, ili pristajemo na delimičnu vezu sa svim mogućim komplikacijama, zato što ne želimo da prekinemo. Komplikovanost uglavnom nije dijagnoza, nego ono na šta pristajemo, jer su nam naša osećanja važnija od svega.

Naročito su komplikovani odnosi između bivših partnera. Jedan dečko je podelio svoje iskustvo. Naime, on je bio sa devojkom dve godine kada je krenuo da sumnja u to da ona ima drugog.

Nakon raskida, zazvonila mu je na vrata uplakana i sa masnicom na licu.

Ostavila me posle 2 godine, nismo se svađali, samo se udaljili jer je ona tako htela. Sumnjao sam da je našla drugog i tako se i desilo. Jedno veče zvoni mi neko na vrata, ja otvorim, ona, uplakana, masnica na licu. Znao sam šta je odmah, uveo je unutra, smirio, sredila se, napravio joj klopu, topli čaj, pokrio ćebetom, zagrlio i zaspala je tako. Preneo je u svoju sobu, ja spavao u dnevnom. Srce mi se kidalo. Ujutru doručkujemo, ona krene da mi se izvinjava i kaže kako je pogrešila, pokuša da me poljubi, tad kad nisam umro neću nikad, ali odbio sam. Znala je da sam ranije prevaren i da mi je to dugo predstavljalo problem da se vežem za nekog, ona me nije direktno prevarila ali se zaljubila u drugog i mene ostavila. Shvatila je da ja ipak ovaj put neću popustiti, nasmejala se, i rekla da sam u pravu. U meni se svet srušio, ali kad me ostavila teško sam podneo, ne bih mogao da prolazim opet kroz to. Ona je sad sama i mirna, mamlaz joj ne sme ništa. Ja guram svoje, pa kako bude...

foto: Printscreen/Ispovesti.com

Kako biste vi reagovali na njegovom mestu?

Bonus video:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.