MAJKA JOJ JE NA SAMRTI PRIZNALA UŽASNU ISTINU: Zato joj nije otišla ni na sahranu, a tragedija je postala još veća!
Ilustracija, Foto: Profimedia

strašno

MAJKA JOJ JE NA SAMRTI PRIZNALA UŽASNU ISTINU: Zato joj nije otišla ni na sahranu, a tragedija je postala još veća!

Izuzetno potresna priča devojke od koje suze same teku

Objavljeno:

Afera o ukradenim bebama širom porodilišta bivše Jugoslavije koje su prodavane za velike pare porodicama bez dece iz inostranstva jedna je od najpotresnijih i najtragičnijih koje svet zna.

Priče o hiljadama beba koje su nestale iz jugoslovenskih porodilišta i proglašene umrlim su aktuelne poslednjih godina i istrage o svim tim užasnim delima se vode na prostorima svih bivših SFRJ republika.

U međuvremenu je jedna devojka na jednoj internet stranici napisala svoju ispovest o tome kako je saznala da je ona u stvari jedna od ukradenih beba iz Jugoslavije koju je kupio jedan nemački par koji nije mogao da ima dece.

- Ceo život sam mislila da sam Nemica. Tamo sam odrasla, navodno se tamo rodila, roditelji Nemci. Pre pet godina mi se majka neizlečivo razbolela, otac umro pre sedam godina, i pošto je osećala pred smrt grižu savest, priznala mi je da ja nisam njena biološka ćerka nego da su me kupili u Jugoslaviji. Nisu mogli da imaju decu a valjda im je bilo teško usvojiti u Nemačkoj jer je bio dug i komplikovan proces. Pa su došli u Jugoslaviju planirajući da usvoje dete. Dogovorom sa nekim doktorima su obezbedili da dobiju dete ako plate. Kaže da su znali da uzimaju dete od nekoga, da nije iz sirotišta. Od tog momenta kad mi je rekla, prestala sam sa njom pričati, nisam joj ni na sahranu otišla. Mesecima sam tražila svoje biološke roditelje, na kraju sam saznala da su umrli. Jedino mi je tetka živa, pričala mi je kako je moja majka bila ubeđena da sam ja živa i da je umrla par godina nakon mog rođenja, razbolela se od stresa i tuge. Nikad neću oprostiti svima koji su bili umešani - napisala je ova devojka na stranici "Ispovesti.com".

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs / Ispovesti.com)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.